Як поводити себе у суді?

• Автор теми Автор теми Nigemidzu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 868

Nigemidzu

✩ Premium ✩
Дописи
67
Реакції
154
Бали
2590
Nigemidzu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто судився з кредиторами/колекторами, поділіться досвідом, як все проходило. А то в мене скоро суд з ЄАПБ, а я взагалі не уявляю, навіть як це має виглядати. (Що шансів мало розумію, цікавить сам процес).

Хто судився з кредиторами/колекторами, поділіться досвідом, як все проходило. А то в мене скоро суд з ЄАПБ, а я взагалі не уявляю, навіть як це має виглядати. (Що шансів мало розумію, цікавить сам процес).
Шанси є завжди на позитивний результат у Вашу сторону, беріть документи, які отримали з суду та звертайтесь до юриста з форуму,він Вам все детально розкаже. А якщо не будете захищатися в суді, то процес Вам не дуже сподобається, при судять все те, що ті ненормальні вказали в позовній заяві.

Тільки через юриста. Зверніться до юристів з форума, все розкажуть. Вам фізично не суді навіть бути на треба.

Назад
Угорі