MoneyVeo Як поводять себе Moneyveo в 2026 році?

• Автор теми Автор теми larinden
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 54

larinden

Читач
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
larinden не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!
Цікаво як поводять себе Moneyveo. Через скільки продають? Чи дзвонять усім? Тіло 45тис. На днях виходу в просрочку. За скільки реально можна закрити і через який строк.

Всім привіт!
Цікаво як поводять себе Moneyveo. Через скільки продають? Чи дзвонять усім? Тіло 45тис. На днях виходу в просрочку. За скільки реально можна закрити і через який строк.
Привіт. У моєму випадку близьких не турбували. Але познаходили людей, які мені навіть не родичі. Все робив Таліон, якому продав Манівео десь через кілька місяців.

Таліону через місяць вже можуть продати, ті кончені крім родичів зовсім сторонніх людей можуть турбувати, наприклад в мене було що знайшли якусь жінку яка зовсім віддалено працює з мамою, розповідали свої байки

Всім привіт!
Відразу вимикайте оплату в інтернеті! Вони знімають з карточки скільки дасть система. Можуть і по 5 грн 20 раз підряд зняти. З мене так колись зняли вони більше 1000 грн, навіть сповіщення приват не прийшло. Я захожу а в мене там 80 грн залишилось....

Назад
Угорі