Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
аналогічна ситуаціяЯк зараз поводять себе Кредит Капітал ? Сьогодні прийшло смс , що гоуфінго їм продали
аналогічна ситуація
аналогічна ситуація
в першу чергу треба розібратися чи дійсно продали, а не передали на прозвон, бо у мене від ощаду у них та евакеш, але на прозвон, тобто вирішення питання через них з кредиторамиЯк зараз поводять себе Кредит Капітал ? Сьогодні прийшло смс , що гоуфінго їм продали
Когда-то любили слать письма с баснословными суммами! А также смс типа вы нам заплатите 70к и мы вам 100к спишем...Як зараз поводять себе Кредит Капітал ? Сьогодні прийшло смс , що гоуфінго їм продали
В смс повідомленні продалив першу чергу треба розібратися чи дійсно продали, а не передали на прозвон, бо у мене від ощаду у них та евакеш, але на прозвон, тобто вирішення питання через них з кредиторами
то непогано такТелефонував сьогодні який парніша від них (кредит капітал) Домовились розбити суму по 500 грн кожної п'ятниці - це по ева кеш. А що стосовно гоуфвінгоу, то сказав, що потім будемо вирішувати, як виплачу по евакеш.
з ними можна говорити, це я точно скажу ВамВ смс повідомленні продали
так, але й ці майже кожний робочий день дзвонити люблять, ну в крайньому випадку заразНу да, аби ще й алекс кредит продали їм, вобще б чудово було б. Бо ці утварі телефонують всим!
Це оточеню телефонують, чи тільки Вамтак, але й ці майже кожний робочий день дзвонити люблять, ну в крайньому випадку зараз
лише мені, але за ощад вже 3-ій робочий день підряд звонилиЦе оточеню телефонують, чи тільки Вам
В этот раз продали Примо Коллект, даже не знаю, вроде с ними проще договоритсяТак гоуфин европейской хреноте (ЕАПБ) продаёт, или что-то поменялось? Я просто им ещё должен (нет)
В этот раз продали Примо Коллект, даже не знаю, вроде с ними проще договорится
І мій кредит гоуфінгоу продали примоколектТак гоуфин европейской хреноте (ЕАПБ) продаёт, или что-то поменялось? Я просто им ещё должен (нет)
Чому не можна домовлятися? Зараз у військовий час з більшістю можна домовитися за тіло закрити. А щодо строків іскової давності, то тут взагалі все розмито - спочатку ковід, тепер війна, це впливає на строк, він продовжується. Але у мене всі просрочки тільки з початку війниДа нельзя ДОГОВАРИВАТЬСЯ не с какими коллекторами вы себе только хуже делаете. ДОГОВАРИВАТЬСЯ или с банком, или пусть в суд подают . Там хоть ясно будет точна сумма что нужно заплатить. Да и суд ещё может сумму меньше присудить. И нужно смотреть срок исковой давности.
Підкажіть, будь-ласка, а що саме писали в листі і на яку адресу? Я щось написала, а відповіді немає(Мне прислали гарантийку за тело. Тоже гоуфингоу передали им. Я с ними не разговаривала, на почту написала. Они мне через 3 дня гарантийное прислали, и дали время до 10.09.22 закрыть.
На электронку написала. Что могу закрыть за тело и только в сентябре. Потому как осталась без работы из-за военного положения. Или тело, или закрою тех кто согласится. Ответ тоже пришел через неделю, ждите. Прислали сразу гарантийное на тело.Чому не можна домовлятися? Зараз у військовий час з більшістю можна домовитися за тіло закрити. А щодо строків іскової давності, то тут взагалі все розмито - спочатку ковід, тепер війна, це впливає на строк, він продовжується. Але у мене всі просрочки тільки з початку війни
Підкажіть, будь-ласка, а що саме писали в листі і на яку адресу? Я щось написала, а відповіді немає(
Ничего абсолютно не изменилось, всё так-же присылают такой бред сумасшедшего )Когда-то любили слать письма с баснословными суммами! А также смс типа вы нам заплатите 70к и мы вам 100к спишем...