Як повернути кошти за виконавче провадження?

• Автор теми Автор теми Andrii1811
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 227

Andrii1811

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Andrii1811 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Підскажіть, що робити в даному випадку.
Було виконавче провадження, по ПриватБанку, грудні місяці зателефонував представник банку, який дав пораду оплатити зараз остаток боргу щоб не платити штрафи за вп. Я так і зробив там сума була маленька вже. Він пообіцяв надіслати лист виконавцю що борг сплачений, але зробити це забув, то виконавче провадження було відкрите до лютого місяця, в лютому місяці з моєї заробітної плати знімають кошти на погашення цього вп, я телефоную знову цьому представнику банку і питаю чи надіслав він листа виконавцю що борг закритий, він каже що зараз це зроблю в лютому місяці вже. Добре він це зробив, виконавець вп закрив, але кошти які були зняті в лютому місяці кудись ділись, виконавець каже що їх відправив в банк, банк каже що борг був закритий в грудні місяці, то більше грошей не отримував, як мені повернути переплачені кошти? І з кого їх питати!

Доброго дня!
Підскажіть, що робити в даному випадку.
Було виконавче провадження, по ПриватБанку, грудні місяці зателефонував представник банку, який дав пораду оплатити зараз остаток боргу щоб не платити штрафи за вп. Я так і зробив там сума була маленька вже. Він пообіцяв надіслати лист виконавцю що борг сплачений, але зробити це забув, то виконавче провадження було відкрите до лютого місяця, в лютому місяці з моєї заробітної плати знімають кошти на погашення цього вп, я телефоную знову цьому представнику банку і питаю чи надіслав він листа виконавцю що борг закритий, він каже що зараз це зроблю в лютому місяці вже. Добре він це зробив, виконавець вп закрив, але кошти які були зняті в лютому місяці кудись ділись, виконавець каже що їх відправив в банк, банк каже що борг був закритий в грудні місяці, то більше грошей не отримував, як мені повернути переплачені кошти? І з кого їх питати!
На які реквізити було здійснено стягнення?

Бухгалтерія відправляла кошти виконавцю, виконавець в банк на рахунок, тобто рахунок був ПриватБанка
Пишете заяву виконавцю із вимогою повернення коштів. В бухгалтерії берете виписку із зазначенням рахунку на який було направлено кошти. У вимозі пишете виконавцю повернути сплачені кошти у зв'язку з достроковістю виконання прикладаєте квитанцію останньої оплати.
Виконавець повинен зробити вимогу або запит до банку. У вимозі зазначаєте свої реквізити на яке буде здійснено повернення.

Поряд із цим у заяві зазначаєте, що якщо кошти не будуть повернуто, ви надішле скаргу до асоціації приватних виконавців та Мін'юст
Якщо 0 реакції пишіть скарги

Останнє редагування модератором:
На які реквізити було здійснено стягнення?
Зараз дивився, що вересні місяці виконавець змінював рахунок на які повинні були надходити кошти і це рахунок ПриватБанку. А до вересня місяця рахунок був виконавчої служби.

Зараз дивився, що вересні місяці виконавець змінював рахунок на які повинні були надходити кошти і це рахунок ПриватБанку. А до вересня місяця рахунок був виконавчої служби.
Надсилайте тоді і стягувачу/ Приват Банк і виконавцю
Обов'язково прикладіть квитанцію про вашу самостійну сплату залишку. В заяві Привату зазначте що будете звертатися в НБУ

Поряд із цим додайте щоб надали інформацію щодо руху коштів
В бухгалтерії візьміть акт звіряння ваших відрахувань і направте і виконавцю і стягувачу
І на майбутнє банк Вас обманув щодо штрафу. Якщо відкрито виконавче провадження з вас стягують виконавчий збір та витрати. Вони стягуються першочергово. Потім стягується борг за виконавчим документом. Лише виконавець може накласти на Вас штраф і лише при певних умов. Якщо вп відкривається і ви вирішуєте сплатити самостійно або добровільно обов'язково направляйте квитанції до виконавця і ніколи не слухайте стягувача, хто б це не був.

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі