як подивитися чи є якісь судові засідання , і коли вони будуть?

• Автор теми Автор теми SLowLy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 643
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

SLowLy

Читач
Дописи
12
Реакції
2
Бали
278
SLowLy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір , вибачаюсь що так піздно можнте пояснити будь ласка як саме подивитися чи є якісь судові засідання , і коли вони будуть?

SLowLy, Судова влада України
Де сторона по справі вводите ПІБ і диветесь. Якщо є ЕЦП зареєструйтесь в електронному суді. Так навіть краще
Дуже вам дякую , я вибачаюсь я знаю що не по темі але , в мене суд за коммун послуги
Тобто , якщо я програю суд , на 10600 гривень то в мене заблокують картки на цю сумму , а зп я зможу користуватись чи нє?бо я читав що блокують 20%-50% від зп

Останнє редагування:
Дуже вам дякую , я вибачаюсь я знаю що не по темі але , в мене суд за коммун послуги
Тобто , якщо я програю суд , на 10600 гривень то в мене заблокують картки на цю сумму , а зп я зможу користуватись чи нє?бо я читав що блокують 20%-50% від зп
Суд чи судовий наказ?

Вам всю карту блокануть. А потім ви будете бігати до виконавця і виясняти що, як, чому...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі