Як подати заяву у поліцію зі скаргою на обдзвін знайомим та родичам .

• Автор теми Автор теми Олександра Кая
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 525

Олександра Кая

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
27
Бали
873
Олександра Кая не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо мфо багато і більшість з просрочкам, заяву у поліцію потрібно писати на кожну окрему кантору на рахунок дзвінків на роботу та родичам?

Оффтоп
я представляю глаза следователя, если бы я написала на все свои 28 мфо... )))

Вони тероризують моїх близьких , а міняти всім номера не варіант.
Вы понимаете что это может не помочь?А близких попросите антиспам поставить,или на звонки не отвечать.Все через это проходили.Я только на одну шарагу заявление писала,за коллаж.Мне б и в голову не пришло писать на каждую.

Ви звичайно можете написати,але це не допоможе, потрібно перетерпіти,а ваші рідні,друзі і тд. чим більше будуть спілкуватися тим більше будуть дзвонити.Хай посилають їх на ...,так чітко і ясно,хай не бояться.

Якщо мфо багато і більшість з просрочкам, заяву у поліцію потрібно писати на кожну окрему кантору на рахунок дзвінків на роботу та родичам?
Я писала жалобы не на конторы, а на угрозы с таких то номеров. Но чтоб хоть чуть чуть были какие то телодвижения со стороны « блюстителей порядка», эти жалобы должны писать те кому они звонят. Родственники , соседи и т.д. Мне звонить не перестали, окружению же звонки стали поступать реже. Вот и вся помощь .

Оффтоп
я представляю глаза следователя, если бы я написала на все свои 28 мфо... )))
Оффтоп
Предположу шо с таким стосом маляв тебя бы повязали сразу там же)) До выяснения твоей вменяемости :mosking:

Назад
Угорі