Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ваше втручання не потрібне. Вигравша сторона звернеться до виконавця , а той сам все зробить. Винесе постанову про вирахування 20 відс,арештує майно,заблокує рахунки ..Суд виграла колекторська компанія. Я нічого не знаю як стягують гроші. Підкажіть будь ласка.
Так заблокує рахунок чи будуть відраховувати 20відсотків?Ваше втручання не потрібне. Вигравша сторона звернеться до виконавця , а той сам все зробить. Винесе постанову про вирахування 20 відс,арештує майно,заблокує рахунки ..
Може навіть реалізувати майно,якщо таке маєте і воно попадає в список дозволеного для реалізації...
І заблокує і 20 відс будуть вираховуватьОффтоп
Так заблокує рахунок чи будуть відраховувати 20відсотків?
Як це розуміти і заблокують і будуть вираховувати, якщо я не помиляюся,то або блокують або вираховуютьІ заблокує і 20 відс будуть вираховувать
Ви помиляєтесьЯк це розуміти і заблокують і будуть вираховувати, якщо я не помиляюся,то або блокують або вираховують
ви доречі так і не розповіли що у вас реалізували?)Ваше втручання не потрібне. Вигравша сторона звернеться до виконавця , а той сам все зробить. Винесе постанову про вирахування 20 відс,арештує майно,заблокує рахунки ..
Може навіть реалізувати майно,якщо таке маєте і воно попадає в список дозволеного для реалізації...
Майно))))ви доречі так і не розповіли що у вас реалізували?)
ну ясно, але інфа була б корисна для форумчан, яке майно реалізують, та і в щоденнику обіцяли розповісти детальніше)Майно))))
Зовсім. Оспорити заочне рішення не треба?Ваше втручання не потрібне.
Якщо буде комусь цікаво,можу розказать як все проходить.ну ясно, але інфа була б корисна для форумчан, яке майно реалізують, та і в щоденнику обіцяли розповісти детальніше)
Любе,крім єдиного житла,якщо борг не перевищує 20 мін зарплат.яке майно реалізують
Звичайно,що треба. Запитували про те,як стягують коштиЗовсім. Оспорити заочне рішення не треба?
так тут багато хто цікавиться що буде якщо ти маєш лише приписку, а рухоме, нерухоме майно ні, чи будуть щось реалізовувати все за місцем приписки, чи приїдуть до батьків в яких ти приписаний забирати стільці, мікрохвильовку, здирати шпалери)Якщо буде комусь цікаво,можу розказать як все проходить.
Любе,крім єдиного житла,якщо борг не перевищує 20 мін зарплат.
І є ще перелік речей,які не реалізовують. Ліжко,стілець ...там цілий список
Багато раз відповідали,що за місцем приписки нічого не реалізують,якщо боржник не власник. А за шпалери та стільці може відповісти той,хто уважно читає форум ...так тут багато хто цікавиться що буде якщо ти маєш лише приписку, а рухоме, нерухоме майно ні, чи будуть щось реалізовувати все за місцем приписки, чи приїдуть до батьків в яких ти приписаний забирати стільці, мікрохвильовку, здирати шпалери)
Шановний! І блокують і вираховують ,зможете довести виконавцю що то цільовий рахунок ( на який окрім зп .,не було зарахувань ) ваше щастяЯк це розуміти і заблокують і будуть вираховувати, якщо я не помиляюся,то або блокують або вираховують
Дякую, багато хто просто не розуміє сам процес вп) а так як у вас їх було багато, то доречно до вас звернутись за порадую, ви вже гуру в цьому питанні)Багато раз відповідали,що за місцем приписки нічого не реалізують,якщо боржник не власник. А за шпалери та стільці може відповісти той,хто уважно читає форум ...
Завжди відповім і розкажу,що знаю.Дякую, багато хто просто не розуміє сам процес вп) а так як у вас їх було багато, то доречно до вас звернутись за порадую, ви вже гуру в цьому питанні)