Як після суду будуть стягувати кошти

• Автор теми Автор теми marik19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 3K

marik19

Форумчанин
Дописи
87
Реакції
37
Бали
3590
marik19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Суд виграла колекторська компанія. Я нічого не знаю як стягують гроші. Підкажіть будь ласка.

Суд виграла колекторська компанія. Я нічого не знаю як стягують гроші. Підкажіть будь ласка.
Ваше втручання не потрібне. Вигравша сторона звернеться до виконавця , а той сам все зробить. Винесе постанову про вирахування 20 відс,арештує майно,заблокує рахунки ..
Може навіть реалізувати майно,якщо таке маєте і воно попадає в список дозволеного для реалізації...

Ваше втручання не потрібне. Вигравша сторона звернеться до виконавця , а той сам все зробить. Винесе постанову про вирахування 20 відс,арештує майно,заблокує рахунки ..
Може навіть реалізувати майно,якщо таке маєте і воно попадає в список дозволеного для реалізації...
Так заблокує рахунок чи будуть відраховувати 20відсотків?

Останнє редагування модератором:
ви доречі так і не розповіли що у вас реалізували?)

ну ясно, але інфа була б корисна для форумчан, яке майно реалізують, та і в щоденнику обіцяли розповісти детальніше)
Якщо буде комусь цікаво,можу розказать як все проходить.
яке майно реалізують
Любе,крім єдиного житла,якщо борг не перевищує 20 мін зарплат.
І є ще перелік речей,які не реалізовують. Ліжко,стілець ...там цілий список
Зовсім. Оспорити заочне рішення не треба?
Звичайно,що треба. Запитували про те,як стягують кошти

Якщо буде комусь цікаво,можу розказать як все проходить.

Любе,крім єдиного житла,якщо борг не перевищує 20 мін зарплат.
І є ще перелік речей,які не реалізовують. Ліжко,стілець ...там цілий список
так тут багато хто цікавиться що буде якщо ти маєш лише приписку, а рухоме, нерухоме майно ні, чи будуть щось реалізовувати все за місцем приписки, чи приїдуть до батьків в яких ти приписаний забирати стільці, мікрохвильовку, здирати шпалери)

так тут багато хто цікавиться що буде якщо ти маєш лише приписку, а рухоме, нерухоме майно ні, чи будуть щось реалізовувати все за місцем приписки, чи приїдуть до батьків в яких ти приписаний забирати стільці, мікрохвильовку, здирати шпалери)
Багато раз відповідали,що за місцем приписки нічого не реалізують,якщо боржник не власник. А за шпалери та стільці може відповісти той,хто уважно читає форум ...

Як це розуміти і заблокують і будуть вираховувати, якщо я не помиляюся,то або блокують або вираховують
Шановний! І блокують і вираховують ,зможете довести виконавцю що то цільовий рахунок ( на який окрім зп .,не було зарахувань ) ваше щастя 🤣

Багато раз відповідали,що за місцем приписки нічого не реалізують,якщо боржник не власник. А за шпалери та стільці може відповісти той,хто уважно читає форум ...
Дякую, багато хто просто не розуміє сам процес вп) а так як у вас їх було багато, то доречно до вас звернутись за порадую, ви вже гуру в цьому питанні)

Дякую, багато хто просто не розуміє сам процес вп) а так як у вас їх було багато, то доречно до вас звернутись за порадую, ви вже гуру в цьому питанні)
Завжди відповім і розкажу,що знаю.

Совет от меня:

1. Лучше договориться напрямую с коллекторами о выплате долга. Исполнитель - это +10% от суммы задолженности + затраты на оповещение.
2. Лучше оспорить решение в апелляционном суде. Даже если 100% проигрыш - у Вас будет время насобирать денег и заплатить добровольно, чем переплачивать за "услуги" исполнителя.

Та я взагалі за суди, навіть якщо і програв є фіксована сума яку платиш по мірі можливостей, це краще ніж панічно шукати як закрити всі мфо, залишаючи з зарплати 300 грн на місяць
я за те що якщо немає як платити не варто себе заганяти на 3-х роботах чи шукати де позичити в родичів, чи позбавляти себе нормальної якості життя, краще тоді вже до суду довести так буде куди вигідніше

Останнє редагування:
У мене майна немає.офіційно. роботи немає.офіційно. що тоді стягувати з мене?

Назад
Угорі