Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо авто в арешті і ви власник - ні, не перепишете.Підкажіть будь ласка, коли відкрито вп чи можу я переписати авто на іншого родича в мвс?
Теоретично можуть, але достовірної інформації на форумі поки що не було про такі прецеденти.Чи можуть забрати авто на штрафмайданчик з мвс центру?
Завтра скажу? випробую свою удачу, переживаю страшно, але вже як буде. Поки авто не в розшуку то ніби не мають права забрати на штраф майданчик, максимум що не перепишутьЯкщо авто в арешті і ви власник - ні, не перепишете.
Теоретично можуть, але достовірної інформації на форумі поки що не було про такі прецеденти.
Очень ждём результата , т.как тема оч. актуальная. Главное спокойствие- " как говорил великий Карлсон " ??Завтра скажу? випробую свою удачу, переживаю страшно, але вже як буде. Поки авто не в розшуку то ніби не мають права забрати на штраф майданчик, максимум що не перепишуть
Чекаємо тільки гарних новинЗавтра скажу? випробую свою удачу, переживаю страшно, але вже як буде.
Дякую, надіюсь лише на кращеЧекаємо тільки гарних новин
Успіхів!
Напишу обов'язково, ой як страшно? але заспокоює трохи те , що їду з підтримкою знаючою закониОчень ждём результата , т.как тема оч. актуальная. Главное спокойствие- " как говорил великий Карлсон " ??
Как это "переписать"...? Я такой процедуры переписи авто не знаю...Підкажіть будь ласка, коли відкрито вп чи можу я переписати авто на іншого родича в мвс? Чи можуть забрати авто на штрафмайданчик з мвс центру?
А как они могут переписывать... Может я что то пропустил...?Завтра скажу? випробую свою удачу, переживаю страшно, але вже як буде. Поки авто не в розшуку то ніби не мають права забрати на штраф майданчик, максимум що не перепишуть
У меня брат купил как-то машину на перепродажу по доверенности. Через месяц тормознули менты и оказалось, что через неделю после покупки владельцу влепили ИНН. И поскольку был запрос в базу, они обязаны были забрать машину на штрафплощадку.Підкажіть будь ласка, коли відкрито вп чи можу я переписати авто на іншого родича в мвс? Чи можуть забрати авто на штрафмайданчик з мвс центру?
Кстати, а где запись о приезде выездников и попытках взломать ваши входные двери, о которой вы заявляли весной?)Підкажіть будь ласка, коли відкрито вп чи можу я переписати авто на іншого родича в мвс? Чи можуть забрати авто на штрафмайданчик з мвс центру?
Вирішили не переписувати, порадились і вирішили що немає сенсу ?Добрый вечер, ну что как все прошло???
Покажіть де я писала що хотіли зломати двері??? Так запис була, але це виявився мужик знайомий якого дістали дзвонілкиКстати, а где запись о приезде выездников и попытках взломать ваши входные двери, о которой вы заявляли весной?)
Показываю) особенно, мне понравилась, как вы тут писали, что приезжали выездники к вашему отцу и требовали с него деньги. Тоже продемонстрировать скрин?) Так, а что там с записью?Вирішили не переписувати, порадились і вирішили що немає сенсу ?
Покажіть де я писала що хотіли зломати двері??? Так запис була, але це виявився мужик знайомий якого дістали дзвонілки
Ну это нормально... Чего тут удивительного, когда ездить на чужой машине... Люди так верят в то что они "покупают"...)))У меня брат купил как-то машину на перепродажу по доверенности. Через месяц тормознули менты и оказалось, что через неделю после покупки владельцу влепили ИНН. И поскольку был запрос в базу, они обязаны были забрать машину на штрафплощадку.
Пришлось платить чтоб запроса "не было" и решать в итоге дела того владельца.
Повезло пацану, в общем-то.
А как это "переписувати"...? Что есть разве такая процедура...? Что Вы за чушь выдумываете...??Вирішили не переписувати, порадились і вирішили що немає сенсу ?
Абсолютно верно... Именно "покупки", так как это не покупка...Ну зато получил урок)))
Теперь не будет совершать такие "покупки"))) Лучше уж немного доплатить, но с договором купли-продажи)))
Я щось за батька хоч слово згадала в даному дописі????Показываю) особенно, мне понравилась, как вы тут писали, что приезжали выездники к вашему отцу и требовали с него деньги. Тоже продемонстрировать скрин?) Так, а что там с записью?