Як переконати чоловіка

• Автор теми Автор теми Nata 24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 667
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nata 24

Форумчанин
Дописи
226
Реакції
48
Бали
2625
Nata 24 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я ніяк не можу переконати свого чоловіка , що можна не платити і забити на мфо.Він радився з юристом яий йому сказав що треба платити і все в них договора законні. Я вже незнаю кому вірити. На форумі пише одне а юрист каже зовсім інше. Допоможіть з порадами.

Я ніяк не можу переконати свого чоловіка , що можна не платити і забити на мфо.Він радився з юристом яий йому сказав що треба платити і все в них договора законні. Я вже незнаю кому вірити. На форумі пише одне а юрист каже зовсім інше. Допоможіть з порадами.
Если есть возможность-то конечно платите,только закрывайте,а не продлевайте.

Можливо юрист, з яким радився ваш чоловік працює в МФО?
Допоможіть з порадами.
З якими конкретно порадами?
Рішення платити, чи не платити приймати вам, і тільки вам.

Nata 24, расскажите поподробнее о ситуации, платить чтобы закрыть? И на каких условиях?

Можливо юрист, з яким радився ваш чоловік працює в МФО?

З якими конкретно порадами?
Рішення платити, чи не платити приймати вам, і тільки вам.
До речi, можливий i такий варiант...В них же е якiсь юристи..

Ви уявіть скільки людей на форумі і більшість з них розділяють думку, що оплачувати суми, які з нас вимагають, не варто, що можна повернути те, що брали (тіло), а то й зовсім нічого не повертати...) А ви, на противагу нашим переконанням, ставите думку якогось юриста, який можливо і не розуміє всієї суті даної ситуації...

можна не платити і забити на мфо.Він радився з юристом яий йому сказав що треба платити

Осінь, багнюка... До Нестора Махно приводять полонених червоногвардійців. Той позіхає, тикає пальцем в одного з них і каже:
- Цього розстріляти...
Того відводять, лунає постріл, звук падаючого тіла.
- Цього теж розстріляти...
Постріл, звук падаючого тіла.
Нарешті, черговий червоногвардієць не витримує, падає на коліна, починає плакати і благати:
- Ні не треба!!! Не хочу! Не хочу!!
Махно:
- Опа! А цього не треба, він не хоче!

До речi, можливий i такий варiант...В них же е якiсь юристи..
Як варіант, юрист може бути зацікавленою стороною.
Змоделюємо ситуацію: Людина нібито оформила кредит в МФО, та вийшла на просрочку, звертається за допомогою до юриста.
Юрист проаналізувавши договір - розуміє, що юридично без підпису та печатки він нікчемний, та з великою ймовірністю, буде визнанний судом недійсним.
Почнаючи далі аналізувати договір, він побачив, що тіло кредита, умовно, 3 500 грн, а нарахованних відсотків, та штрафів 12 000. Посміхнувся такий юрист, сам собі та і зателефонував клієнту з пропозицією спалти тільки тіла кредиту + 20/30% максимум. Тобто максимум 4 500 грн.

Далі юрист телефоную до МФО і говорить, що він представляє юридичні інтереси, умовного Іванова Івана Івановича, та пояснює, що є 2 шляхи вирішення питання. Оплата тіла кредиту, або ж зустріч у суді.

А клієнту говорить, що може вирішити його проблеми, за 1 000 грн максимум, але йому доведеться виплатити тіло кредиту. Не дуже поганий заробіток за 2 телефонних зввінка та 20-30 хвилин розмови, для юридично підкованої людини.

inceptor, Виходячи зі змодельованої ситуації це може бути непоганий такий варіант. Чому б і ні, враховуючи те, що тіло кредита плюс ця послуга юриста буде коштувати набагато дешевше ніж тіло + відсоток + штраф + ще щось.

inceptor, Виходячи зі змодельованої ситуації це може бути непоганий такий варіант. Чому б і ні, враховуючи те, що тіло кредита плюс ця послуга юриста буде коштувати набагато дешевше ніж тіло + відсоток + штраф + ще щось.
Але дорiжче нiж зовсiм не платити.

Len4ik, Залежить від того, чого хоче людина. Якщо людина хоче заплатити - то це варіант хороший.
Але якщо платити не хоче - то тоді так, не підходить.

До речі, я не маю юридичної освіти, і мені було б цікаво дізнатись про наступне.
Представники МФО, та колектори стверджують, що отримавши смс з унікальним ID на номер телефону, та
ввівши його на сайті, потенційний клієнт нібито підписав договір!
А яким чином, можно довести, що номер телефону, на який було відправлено смс з унікальним номером належить людині, що ввела свої паспортні дані? Якщо номер телефону не оформлений на паспорт у провайдера мобільних послуг?
Дуже цікаво послухати думку юриста?

Почитайти рішення суду стосовно Манівео, там все чітко розписано, що вважати, а що не вважати стосовно смс з унікальним ID на номер телефону. Тут на форумі викладали силки.

Як варіант, юрист може бути зацікавленою стороною.
Змоделюємо ситуацію: Людина нібито оформила кредит в МФО, та вийшла на просрочку, звертається за допомогою до юриста.
Юрист проаналізувавши договір - розуміє, що юридично без підпису та печатки він нікчемний, та з великою ймовірністю, буде визнанний судом недійсним.
Почнаючи далі аналізувати договір, він побачив, що тіло кредита, умовно, 3 500 грн, а нарахованних відсотків, та штрафів 12 000. Посміхнувся такий юрист, сам собі та і зателефонував клієнту з пропозицією спалти тільки тіла кредиту + 20/30% максимум. Тобто максимум 4 500 грн.

Далі юрист телефоную до МФО і говорить, що він представляє юридичні інтереси, умовного Іванова Івана Івановича, та пояснює, що є 2 шляхи вирішення питання. Оплата тіла кредиту, або ж зустріч у суді.

А клієнту говорить, що може вирішити його проблеми, за 1 000 грн максимум, але йому доведеться виплатити тіло кредиту. Не дуже поганий заробіток за 2 телефонних зввінка та 20-30 хвилин розмови, для юридично підкованої людини.
Юрист чоловіка однокласник. Я думаю що він немав справ з мфо .Він ознайомився з договором від кредит каси і сказав що треба платити .
Ви уявіть скільки людей на форумі і більшість з них розділяють думку, що оплачувати суми, які з нас вимагають, не варто, що можна повернути те, що брали (тіло), а то й зовсім нічого не повертати...) А ви, на противагу нашим переконанням, ставите думку якогось юриста, який можливо і не розуміє всієї суті даної ситуації...
Я перечитую форум і розумію що можна і не платити особливо там де робила пролангації але чоловік того не може зрозуміти. В нас вже повнолітня дочка тай другій в серпні 18 він переживає щоб їм не погрожували. Я можу поміняти сімку хай дзвонять кому хочуть мені вже всеодно.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі