Як написати в компанію пропозицію про реструктуризацію?

• Автор теми Автор теми Viktoria123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 3K

Viktoria123

Форумчанин
Дописи
524
Реакції
90
Бали
2625
Viktoria123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня як написати в компанію про реструктуризацію? Хтось домовлявся? На скільки часу? Допоможіть! Розкажіть свою історію хочу закрити просрочка бульше року) дякую

Так тіло
Щось не дуже розумію ?! Тобто ви тіло маєте відати чи як?! Бо пишете за реструктиризацію
маю відати і плюс невеликий процент але хочу домовитись на реструктиризацію

Так тіло

маю відати і плюс невеликий процент але хочу домовитись на реструктиризацію
Думаю так не вийде, вони хочуть або тіло і невеликий процент щоб оплатити зразу . А реструктиризацію вони пропонують часто після закінчення договору , тобто місяць -+ після прострочки

Доброго дня як написати в компанію про реструктуризацію? Хтось домовлявся? На скільки часу? Допоможіть! Розкажіть свою історію хочу закрити просрочка бульше року) дякую
Мені вже після 5-ти міс. пропонували тіло

Сомневаюсь что пойдут на реструктуризацию тела.У вас какое тело?Лучше собрать сумму какую брали и позвонить на гаряч.линию и предложить оплатить лишь тело.И говорить что больше денег нет,если уж так хотите их закрыть.Не согласятся.Забить и ждать когда пойдут вам на уступки.

Назад
Угорі