Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня они ни в какую не шли уступки, не за какие тело или тело+процент, делали ветер, а я с перепугу (тогда ещё страшно было?), согласилась на реструктуризацию) брала 2000 , а отдала за 4 месяца 4800, больше я такими глупостями не занимаюсь ?Допоможіть як написати на них заяву тіло 1500 просять 6 тис,я б закрила за тіло.
Они долбанутые там. Два месяца от них ни слова, теперь наяривают, пишут в вайбер, угрожают знакомым. Даже тело не заплачу. Да они и не согласны. У меня полгода по ним просрочкиДопоможіть як написати на них заяву тіло 1500 просять 6 тис,я б закрила за тіло.
Мені пропонували 6 розбити на 2 платежі,але невстигла перевести то думаю як вирішити з ними питання а то нехочу з ними мати нічого спільного,бачила що після нацкома списуть відсотки.У меня они ни в какую не шли уступки, не за какие тело или тело+процент, делали ветер, а я с перепугу (тогда ещё страшно было?), согласилась на реструктуризацию) брала 2000 , а отдала за 4 месяца 4800, больше я такими глупостями не занимаюсь ?
Кстати, писать бесполезно-пробовала)
Не факт, що спишуть.А договір ви можете признати.Мені пропонували 6 розбити на 2 платежі,але невстигла перевести то думаю як вирішити з ними питання а то нехочу з ними мати нічого спільного,бачила що після нацкома списуть відсотки.
Незрозуміла.Не факт, що спишуть.А договір ви можете признати.
Не обов'язково спишуть проценти.Може прийти просто відмовка від НБУ що вирішуйте через суд.А не грамотно складена скарга чи заява,може тільки зашкодити.В мене теж вони є,і ніякого дискомфорту від їх абсолютно нема.Незрозуміла.
Скільки у вас просрочка?Не обов'язково спишуть проценти.Може прийти просто відмовка від НБУ що вирішуйте через суд.А не грамотно складена скарга чи заява,може тільки зашкодити.В мене теж вони є,і ніякого дискомфорту від їх абсолютно нема.
9 місяців уже.Скільки у вас просрочка?
А яка сума?і взагалі нетелефонують нікому?9 місяців уже.
Тіло здається 3000.Абсолютно нікому.І не звонили ніколи.А яка сума?і взагалі нетелефонують нікому?
У мене просрочка десь 10 місяців. Писала ще в той час у Нацком. Списали нараховані відсотки за просрочку, але за рішенням з тіла 2500, при сумі пролонгацій -3900, Гоуфінгоу вказало, що винна ще 3800( так було написано в рішені). Давним - давно не заходила в кабінет. Ще тоді там була вказана сума 3800 і помітка ''звернення в Нацком". Що зараз - не знаю. Був період, що мовчали, а зараз дзвонять мені щодня. Іншим -ні, хоча на початку просрочки грозилися це зробити. Я не з ким не спілкуюся. Тож звернення може допомогти( у мене були позитивні рішення), але й може нашкодити, хоча писала по однаковому шаблону( давно це було), тепер це діло закинула, бо набридло, багато часу та нервів потрібно.Допоможіть як написати на них заяву тіло 1500 просять 6 тис,я б закрила за тіло.
Мне вот спустя полгода опять начали звонить, но такая у них работа, пусть звонят)У мене просрочка десь 10 місяців. Писала ще в той час у Нацком. Списали нараховані відсотки за просрочку, але за рішенням з тіла 2500, при сумі пролонгацій -3900, Гоуфінгоу вказало, що винна ще 3800( так було написано в рішені). Давним - давно не заходила в кабінет. Ще тоді там була вказана сума 3800 і помітка ''звернення в Нацком". Що зараз - не знаю. Був період, що мовчали, а зараз дзвонять мені щодня. Іншим -ні, хоча на початку просрочки грозилися це зробити. Я не з ким не спілкуюся. Тож звернення може допомогти( у мене були позитивні рішення), але й може нашкодити, хоча писала по однаковому шаблону( давно це було), тепер це діло закинула, бо набридло, багато часу та нервів потрібно.
Нацкомфинпослуг уже не при делах! С лета регулятором является Нацбанк. Ему и стоить писать. Вот ссылка на шаблон жалобы в НБУ - форма електронного звернення до НБУ.pdfДопоможіть як написати на них заяву тіло 1500 просять 6 тис,я б закрила за тіло.