Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
вестерн юнионЯк надійно отримати переказ з-за кордону, якщо є ВН і у випадку блокування рахунку?Раніше виводила через приват24 на картку.
Не дуже вигідно)вестерн юнион
Олдскульно. Поспорт, код платежу, Укрпошта/відділення переказів.Як надійно отримати переказ з-за кордону, якщо є ВН і у випадку блокування рахунку?Раніше виводила через приват24 на картку.
Шукаєте вигідно - знесіть ВП/ВНН.Не дуже вигідно)
если у Вас арест счетов в привате то пришедшие средства тоже будут заблочены. воспользуйтесь другим банком/платежной системой. а что там зак комиссии в вестерне что невыгодно переводить(сам ни разу не пользовался)?fargo, просто цікавить питання, як у випадку арешту рахунку картки приватбанку це може вплинути на отримання переказу через продукт цього ж банку?))
Не дуже вигідно)
я переводил давненько точно не помню! но я б не сказал что там сильно грабежные процентыесли у Вас арест счетов в привате то пришедшие средства тоже будут заблочены. воспользуйтесь другим банком/платежной системой. а что там зак комиссии в вестерне что невыгодно переводить(сам ни разу не пользовался)?
Зношу, звичайно.І на це треба кошти)Олдскульно. Поспорт, код платежу, Укрпошта/відділення переказів.
Шукаєте вигідно - знесіть ВП/ВНН.
переведите через электронный кошель....Зношу, звичайно.І на це треба кошти)
Точно не памятаю, бо вестерном давно користувалась, але невигідність в тому, що конвертує євро в долариесли у Вас арест счетов в привате то пришедшие средства тоже будут заблочены. воспользуйтесь другим банком/платежной системой. а что там зак комиссии в вестерне что невыгодно переводить(сам ни разу не пользовался)?
О, це щось нове для менепереведите через электронный кошель....
Ви ап чом?! ))Точно не памятаю, бо вестерном давно користувалась, але невигідність в тому, що конвертує євро в долари
Нет, это не так. Отправитель указывает в какой валюте получит получатель. Я тоже отправляю деньги через вестрюнион детям. Указываю в долларах. Оплату делаю в злотых. Без проблем.Точно не памятаю, бо вестерном давно користувалась, але невигідність в тому, що конвертує євро в долари
О, це щось нове для мене
В яких межах сумма $50-200? 201-1000?Як надійно отримати переказ з-за кордону, якщо є ВН і у випадку блокування рахунку?Раніше виводила через приват24 на картку.