Як краще поводитися з ПростоКредит?

• Автор теми Автор теми Andriiisach
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 1K
Prosto у мене взагалі не лояльні. Нарахували до тіла у 6 тис. Бог знає скільки всього. І плати все, неґайно 😏
Ви його ще не закрили ,щось пропонують? в мене 3-й день просрочки, пишут начисялем 5% от сумм каждій день .....а єто 300 грн в день...... Блин представляю что будет потом......

Ви його ще не закрили ,щось пропонують? в мене 3-й день просрочки, пишут начисялем 5% от сумм каждій день .....а єто 300 грн в день...... Блин представляю что будет потом......
Неа, хочуть два тіла і зверху 🫣

в мене довго мовчали, комусь навтіть чи то продали чи передали, потім запропонували тіло +50%, тіло +30% і на тіло + 10% закрив

Та нічого не буде, продадуть або тіло запропонують.

Ко всем колососам подход должен быть один - игнор, пока не согласятся на тело. У меня работает безотказно (никто ничего не предлагает :батл::драка:)

О, ці мені вчора запропонували закрити за тіло + 1 грн))). Не знаю чому їм ця гривня так важлива,але факт. До того два місяці як барани пропонували тіло+30%. Тотальний ігнор з ними спрацював на ура,будуть гроші закрию)))

О, ці мені вчора запропонували закрити за тіло + 1 грн))). Не знаю чому їм ця гривня так важлива,але факт. До того два місяці як барани пропонували тіло+30%. Тотальний ігнор з ними спрацював на ура,будуть гроші закрию)))
скільки просрочка була?

Просрочка була біля року, декілька днів назад закрив за тіло + 1 грн

Назад
Угорі Унизу