Як хто боровся з Фактором чи Профіт Капіталом?

• Автор теми Автор теми Nastya_2011
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 2K

Nastya_2011

Форумчанин
Дописи
80
Реакції
12
Бали
5065
Nastya_2011 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт)
Розкажіть будь ласка як хто бореться з цією факторинговою компанією.

Самые обычные полуадекватные звонилки, но сильно доставучие)

Тупые звонилки, самые доставучие, в самом начале звонили по 10 раз в день, сейчас меньше, но больше чем они мне никто не звонит.

Самые обычные полуадекватные звонилки, но сильно доставучие)
Підкажіть будь ласка і мені. Мою прострочки по 3 МФО, терміном 3 місяця- Кредит Каса, Дінеро, Кешберрі. Кожен день безліч дзвінків, останнім часом переважно від Кредиткаси. Але вчора був дзвінок і сьогодні від Фактор. Я не спілкуюсь ні з ким. Так хочу запитати, це мене продав хтось? Що очікувати? Морально виснажена, на заспокійливих весь час.

Підкажіть будь ласка і мені. Мою прострочки по 3 МФО, терміном 3 місяця- Кредит Каса, Дінеро, Кешберрі. Кожен день безліч дзвінків, останнім часом переважно від Кредиткаси. Але вчора був дзвінок і сьогодні від Фактор. Я не спілкуюсь ні з ким. Так хочу запитати, це мене продав хтось? Що очікувати? Морально виснажена, на заспокійливих весь час.
Так то пару місяців пройшло відтоді, як ви писали. Думаю ви вже звикли, або розібрались.
Саме мудре швидке рішення - це поміняти номер телефону.
Тєрпіли з Фактору нічого крім дзвінків не можуть зробити. В суд не підуть, документів не мають.

Так то пару місяців пройшло відтоді, як ви писали. Думаю ви вже звикли, або розібрались.
Саме мудре швидке рішення - це поміняти номер телефону.
Тєрпіли з Фактору нічого крім дзвінків не можуть зробити. В суд не підуть, документів не мають.
Щиро Вам дякую. Дзвонять і зараз. Але ніразу не спілкувалась. Від кого не знаю(
Шукаю можливість домовитись із Кешберрі. Найдоставучіші.

Назад
Угорі