Як довго тероризують фінансові компанії боржника?

• Автор теми Автор теми 8888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 1K

8888

Форумчанин
Дописи
200
Реакції
34
Бали
2625
8888 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вибачте, не знаю де правильно написати, спитати. Хто знає, після виходу в прострочення, як довго всі мфо ( якщо не відповідати на дзвінки) будуть постійно дзвонити оточенню? Можливе через деякий час повне припинення дзвінків?
Дякую!

Вибачте, не знаю де правильно написати, спитати. Хто знає, після виходу в прострочення, як довго всі мфо ( якщо не відповідати на дзвінки) будуть постійно дзвонити оточенню? Можливе через деякий час повне припинення дзвінків?
Дякую!
Чим довше з ними будете спілкуватись, тим довше будуть набридати. Разок якісно послати в пішу еротичну прогулянку і відчепляться

Чим довше з ними будете спілкуватись, тим довше будуть набридати. Разок якісно послати в пішу еротичну прогулянку і відчепляться
Дякую))))) А якщо оточення просто ігнорує також подіє?

встановіть їм антиспам
Як би ви не хотіли- але без зміну номеру або антиспаму це буде. Мої говорили, що зі мною не спілкуються взагалі і вже давно, бо понабиралася боргів і спілкуватися не планують. Звісно, то була неправда.
Спочатку мамі було дууууже важко, але потім попустило, до батька не дзвонили.
Розкажуть батькам краще ви, бо як ті шараги понарозповідають...

Але!!!! Ні в якому разі не погоджуйтесь якщо батьки запропонують закрити кредити!!!

Вы точно Модератор?)
[POSTS=100]
1729602766194.webp
[/POSTS]

Як би ви не хотіли- але без зміну номеру або антиспаму це буде. Мої говорили, що зі мною не спілкуються взагалі і вже давно, бо понабиралася боргів і спілкуватися не планують. Звісно, то була неправда.
Спочатку мамі було дууууже важко, але потім попустило, до батька не дзвонили.
Розкажуть батькам краще ви, бо як ті шараги понарозповідають...

Але!!!! Ні в якому разі не погоджуйтесь якщо батьки запропонують закрити кредити!!!
Довго до Мами дзвонили?

Довго до Мами дзвонили?
Я вже і не пам'ятаю, цих шарах в мене дофігіща, вони більше оточенню дзвонили. Залишилися з оточення адекватні, а інших нафіг не потрібно було.
У свекруха як настрою не було, то так дякувала мені, що могла на них пару випустити😄, теж казала, що зі мною не спілкується
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
І шо, навіть ні однесенького??? А зуби мудрості🤣🤣🤣

Я вже і не пам'ятаю, цих шарах в мене дофігіща, вони більше оточенню дзвонили. Залишилися з оточення адекватні, а інших нафіг не потрібно було.
У свекруха як настрою не було, то так дякувала мені, що могла на них пару випустити😄, теж казала, що зі мною не спілкується

І шо, навіть ні однесенького??? А зуби мудрості🤣🤣🤣
Дякую)))))

Дякую!
в мене десь +- 15 прострочок на сьогодні. Тільки смс, дзвінків майже немає Перестануть дзвонити як тільки зрозуміють, що грошей від вас не буде

Назад
Угорі