Як довго Тенго витримує до продажі договору?

• Автор теми Автор теми Лілія???
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 2K

Лілія???

Форумчанин
Дописи
96
Реакції
85
Бали
3590
Лілія??? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Проценти набігають не по дням а по часам!!!! Хіба вони самі не розуміють що такі суми їм ніхто не заплатить та ще й відразу!!!!!
Додам тіло 8000
А за 7 днів просрочки вони вже хотять 15320 гривень

Проценти набігають не по дням а по часам!!!! Хіба вони самі не розуміють що такі суми їм ніхто не заплатить та ще й відразу!!!!!
Додам тіло 8000
А за 7 днів просрочки вони вже хотять 15320 гривень
Мені пропонували меньше тіла ,але Нажаль грошей тоді не було ,потім продали кредит капіталу )

Десь через місяць -півтора пропонували тіло. Шкода грошей не було. Поки що не продали. Прострочка +- 2 місяці.

Мені через 2 місяці запропонували оплатити тіло кредиту, але на сьогоднішній день цієї суми немає, як можна з ними домовитись на рекструктуризацію тіла кредиту?

Мені через 2 місяці запропонували оплатити тіло кредиту, але на сьогоднішній день цієї суми немає, як можна з ними домовитись на рекструктуризацію тіла кредиту?
Попробуйте им на электронку написать, что " я рассмотрела ваше предложение, но готова оплатить тело до ..... (укажите дату), если вы готовы принять мое предложение прлшу отправить мне гарантийное письмо". про рестуртуризацию ничего не пишите.

Назад
Угорі