як довбуть при прострочках?

• Автор теми Автор теми лілі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 6K

лілі

Форумчанин
Дописи
315
Реакції
139
Бали
5180
лілі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
хто має прострочку???при реєстрації ніякої інфо.ні документів,як довбуть при прострочках??

хто має прострочку???при реєстрації ніякої інфо.ні документів,як довбуть при прострочках??
у мене прострочка від учора.
пропущений віддзовнив - підняла жіночка, так і так у Вас 1-ий день прострочки.
сказав, що мені потрібно час до кінця тижня.
Сказала, добре , без питань. чекаємо. і все. поки більше не пишуть і не дзвонять

Они мне дали кредит 2к при 20 просрочках в МФО, видят же что и так мне *****ц, а всеравно дали...
Закрыл ихними деньгами 2 МФО, им платить, к сожалению, буду только месяцев через 3.

Они мне дали кредит 2к при 20 просрочках в МФО, видят же что и так мне *****ц, а всеравно дали...
Закрыл ихними деньгами 2 МФО, им платить, к сожалению, буду только месяцев через 3.
Я тоже в них взяла коли вже прострочки були але вони так легко дали ці 2шт що аж дико!!!

А мне не дали, видимо чуяли не возврат) Они по дизайну CashYou напоминают

А мне не дали, видимо чуяли не возврат) Они по дизайну CashYou напоминают
Соскредит, алекскредит еще пару не дали когда до первой просрочки было 3 дня или видели, что скоро нужно платить или количество...
Но эти ппц дали когда уже по 10ти МФО было 10 дней и по 10ти по пару дней...

Соскредит, алекскредит еще пару не дали когда до первой просрочки было 3 дня или видели, что скоро нужно платить или количество...
Но эти ппц дали когда уже по 10ти МФО было 10 дней и по 10ти по пару дней...
У меня осталось 18 просрочке, а Ваша Готівочка предварительно одобрили 5000 гривен. Логика в заднице явно)

15 днів просторочки ніхто не дзвонив тільки смс ось сьогодні прийшло смс дуже удівило якщо чесно

Вкладення

• Screenshot_20190114-111524.webp
    Screenshot_20190114-111524.webp
    73.9 Кб · Перегляди: 194
Назад
Угорі