Як домовитись з МФО про сплату лише тіла кредита, або сплату заборгованості на лояльних умовах?

• Автор теми Автор теми Vika24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vika24

Форумчанин
Дописи
174
Реакції
62
Бали
5125
Vika24 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, нарешті і я вирішила написати тут, форум читаю уже майже два місяці,і силку на нього мені дала одна аферистра яка обіцяла оформити приватний кредит, так і сказала,якщо у вас проблеми з мфо, то почитайте форум,пишіть в нацком ,тільки не годуйте ті шарашки,хоч за це я їй дякую. Тепер моя історія... все як і в усіх,багато мфо,борги перед друзями,що далі робити незнаю. Спочатку була паніка,хоча і зараз іноді накриває, але стараюсь триматись, дивлюся на сина і розумію що треба жити заради нього.
Зараз про мої мфо: прострочка зараз в таких: кф, форза,кеш'ю,кредит ап,є гроші,мікрокеш,кредит каса,гофінго. Завтра буде швидко гроші,але їх продовжу,бо останній раз після 10 дня просрочки написала листа зразу на колишню роботу,добре що там «добрі»люди працюють і зразу з почти забрали листа і не передали начальнику. Мукредит на реструктуризації,домовилася зразу після прострочки, так само містер мон.сплатила тільки відсотки до прострочки а тіло заморозили до 30.05, там 1500 закрию як зможу. Закрила сосів,кашинського, мілоан,алекс,лоани,гроші всім і топ кредит, і ще щось,уже і не пам'ятаю. На черзі манівео,єврогроші,дінеро і кредит+... грошей немає,платити незнаю чим...і як з ними говорити тоже незнаю. Номер змінила, до контактних ще не дзвонили. І це лякає. Найбільша прострочка в кф,майже місяць,їх боюся,чого дальше чекати?
Є родичі які зможуть мені допомогти,але я дуже боюся щось їм казати, уже тиждень відтягую розмову,з чого почати незнаю,напевно треба прийняти щось на «душу»,щоб легше було...і все виговорити,знаю що в біді не залишуть, та це напевно встид і страх не дають сказати.
Підскажіть,з чого починати і як договоритися з є гроші,форзою і кф?

і силку на нього мені дала одна аферистра яка обіцяла оформити приватний кредит, так і сказала,якщо у вас проблеми з мфо, то почитайте форум,пишіть в нацком ,тільки не годуйте ті шарашки
Бачите,можливо,вона вже й не така аферистка...Це ж не в її інтересах Вас скеровувати на форум)
Є родичі які зможуть мені допомогти,
Чим допомогти?Тільки не втягуйте родичів ,не позичайте грошей,втратите рідню..Поговорити можете тільки з тою метою,якщо до них хтось зателефонує,щоб в курсі були що то аферисти.

А что тут говорить... говорите как есть, из разряда : "мама, у меня просрочки по мфо, на встречу не идут, отсрочку не дают лепят невменяемые незаконные проценты, значит буду выводить их на суд, чтоб оплатить свой кредит по закону, а не так как им хочется! Прошу меня в этом поддержать!" ну и далее объясните , чтоб родители не брали трубку от левых номеров, если и возьмут, пусть говорят что не знают где Вы есть, что вы в ссоре долгое время и все. И дайте им почитать форум, чтоб понимали о чем речь.

Ну так,вона обіцяла підняти ліміт на карту привату,хотіла 500грн,і порадила цей форум

Бачите,можливо,вона вже й не така аферистка...Це ж не в її інтересах Вас скеровувати на форум)
Мне кажется,Вы не правы,если человек уже надумал взять "приватний кредит",а здесь подвернулась такая возможность,и эта аферистка наоборот говорит:почитайте форум,типа вот видите Вы можете вообще не платить,но если не платить то все об этом узнают(а изначально все мы боимся что кто-то узнает),человек почитал форум,и подумал,нет это не может быть аферисткой,раз она мне уже помогает.Это тактика такая у них в нашем подавленном состоянии,так что это им на руку,я думаю автор темы,после того как ее отправили на форум даже больше стал доверять этим аферистами.

Чим допомогти?Тільки не втягуйте родичів ,не позичайте грошей,втратите рідню..Поговорити можете тільки з тою метою,якщо до них хтось зателефонує,щоб в курсі були що то аферисти.
Думала позичити в них гроші,закрити повністю всі мфо і спати спокійно,а потім їм віддавати потихонюку,вони ж не будуть через кожних 30днів дзвонити з погрозами...
Ні,аферистам я не довіряю взагалі уже,всі хто хоче грошей наперед зразу відправляю лісом

Возможно..Жалко что мне никакие аферисты ссылку на форум не дали летом 2018..Я бы сейчас в шоколаде была (
Gabbi777,

Возможно..Жалко что мне никакие аферисты ссылку на форум не дали летом 2018..Я бы сейчас в шоколаде была (

Gabbi777,
Это точно,или наоборот сейчас на аферистов нарваться,мне не давно звонили предлагали кредит в банке,там чуть ли не 200000 тысяч,я слушал слушал,отвечал о классно,а то нужно разобраться с долгами,так они как слышат что ты ведешься,мне кажется их трясет аж,думают клюнул,но я послушал,а в конце как с калам поговорил,так он точно так трубку бросил.

І я про те саме,занадто пізно я сюди попала,за ці мфо заплатила дуже велику ціну... втратила дитинуку на 6 місяці вагітності,через нерви...ніколи собі цього не пробачу.

І я про те саме,занадто пізно я сюди попала,за ці мфо заплатила дуже велику ціну... втратила дитинуку на 6 місяці вагітності,через нерви...ніколи собі цього не пробачу.

Співчуваю Вам від щирого серця!!!На особистому досвіді знаю яка це туга і біль.
Проте, не карайте себе, все з часом налагодиться!
Не вартують ці проблеми таких втрат і переживань!!!

Співчуваю Вам від щирого серця!!!На особистому досвіді знаю яка це туга і біль.
Проте, не карайте себе, все з часом налагодиться!
Не вартують ці проблеми таких втрат і переживань!!!
Все мусить бути добре,в мене ще синочку 8 років,я мушу жити заради нього!!!не можу опустити руки

Лето 2018 форум только начал свою работу)
19 июня.
Тогда кроме меня и 2х партнеров о нем никто не знал))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі