Як домовитись з МФО Бізнеспозика

• Автор теми Автор теми ВасилинаА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

ВасилинаА

Читач
Дописи
8
Реакції
1
Бали
1
ВасилинаА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Ось моя ситуація: одне МФО, Бізнеспозика, тіло 30к…. Просрочки вже 2 місяці, %…. Вже до 100к…. Я не проти віддати тіло, але не знаю як це до них донести і чи спрацює це?. Картка на яку зараховано було гроші взагалі зарплатня… дуже не хочеться блокування карти, бо арена житла і тп… що робити далі?
Якщо якісь питання… в мене іпотечний кредит за зруйновану квартиру 300к…. І я навіть через суд не можу його анулювати…. Тому оця 30ка реально дуже парить мозок.

Доброго вечора. Ось моя ситуація: одне МФО, Бізнеспозика, тіло 30к…. Просрочки вже 2 місяці, %…. Вже до 100к…. Я не проти віддати тіло, але не знаю як це до них донести і чи спрацює це?. Картка на яку зараховано було гроші взагалі зарплатня… дуже не хочеться блокування карти, бо арена житла і тп… що робити далі?
Якщо якісь питання… в мене іпотечний кредит за зруйновану квартиру 300к…. І я навіть через суд не можу його анулювати…. Тому оця 30ка реально дуже парить мозок.
МФО не заблокує картку.
Буде або судовий наказ, або суд.
Наказ можна оскаржити. В суді треба захищатись.

Пропонуйте їм в кожній розмові тіло. Можете ще тисячу зверху.

Говорю еще Вам.
Я понимаю что эти упыри тоже читают, анализируют :)
У человека паника - видимо только взяла кредит и полетели звонки 😂 пройдет 😀 Привыкнете :)

С ними договариваться тяжело.
Но я Вам скажу так …. Я брал 48к …. Начинал платить …. Оплатил до 30к и закинул …. Они сейчас хотят 150к… понятно что я их пошлю. И что я оплачивал можно забыть :)
Они до сег пор даже тело не предложили :)
Так что просто отложите денег - на суды. Он может быть через пол года так и через 3 года.
Просрочка 2 года - но резерв на них у меня отложен ☺️

Говорю еще Вам.
Я понимаю что эти упыри тоже читают, анализируют :)
У человека паника - видимо только взяла кредит и полетели звонки 😂 пройдет 😀 Привыкнете :)

С ними договариваться тяжело.
Но я Вам скажу так …. Я брал 48к …. Начинал платить …. Оплатил до 30к и закинул …. Они сейчас хотят 150к… понятно что я их пошлю. И что я оплачивал можно забыть :)
Они до сег пор даже тело не предложили :)
Так что просто отложите денег - на суды. Он может быть через пол года так и через 3 года.
Просрочка 2 года - но резерв на них у меня отложен ☺️
Дякую вам за пораду, просто це мій перший борг і не зрозуміло що робити, тим паче я не розумію чому вони не хочуть домовитися… бо фактично інфляція зараз зжере більшу частину грошей якщо ми все ж таки дійдемо до суду.

Дякую вам за пораду, просто це мій перший борг і не зрозуміло що робити, тим паче я не розумію чому вони не хочуть домовитися… бо фактично інфляція зараз зжере більшу частину грошей якщо ми все ж таки дійдемо до суду.
Им не выгодно договариваться… у них не так много клиентов. Они будут пробовать высосать максимум 😈 и будут посланы.

Но суд в 99,9% выиграете )
Это ж очередные шараги.

Так что откладывайте телефон, блокируйте их номера и желательно сообщить своему окружению что будут звонить либо мошенники либо шараги… это уже от Вашего страха. Но боятся их нечего 😈

Им не выгодно договариваться… у них не так много клиентов. Они будут пробовать высосать максимум 😈 и будут посланы.

Но суд в 99,9% выиграете )
Это ж очередные шараги.

Так что откладывайте телефон, блокируйте их номера и желательно сообщить своему окружению что будут звонить либо мошенники либо шараги… это уже от Вашего страха. Но боятся их нечего 😈
Увесь смак у тому, що я з окупованих територій і усі мої знайомі та рідні…. Недосяжні для прозвонів… через окупацію або смерть … житла для арешту також не має😝…. Відшкодування від держави…. Чекати дуже довго
А ось кредитну історію ця контора мені псує 😡.
Дякую за допомогу, буду чекати поки вони дозріють.

Увесь смак у тому, що я з окупованих територій і усі мої знайомі та рідні…. Недосяжні для прозвонів… через окупацію або смерть … житла для арешту також не має😝…. Відшкодування від держави…. Чекати дуже довго
А ось кредитну історію ця контора мені псує 😡.
Дякую за допомогу, буду чекати поки вони дозріють.
Вы взяли уже у шараг кредит! Уже испорченная КИ.

Так что если не кому звонить то вам переживать не стоит.
Большинство людей за это переживают:)

Так что садитесь поудобней и наслаждайтесь как Вас будут умолять вернуть не оправданные проценты 😂

Вони дуже тугі. Брала в них близько 25000. Виплатила вже суммарно 123000. Є виписка від них, по запросу надали. Прострочка більше року. Хочуть ще 163000. Про що можна казати? Тільки суд. Пропонувала тіло - вони не йдуть.

Вони дуже тугі. Брала в них близько 25000. Виплатила вже суммарно 123000. Є виписка від них, по запросу надали. Прострочка більше року. Хочуть ще 163000. Про що можна казати? Тільки суд. Пропонувала тіло - вони не йдуть.
У мене у самого є шалені борги,але ти називаєш "тугими" тих,кому вже віддала 123 тисячі. Навіщо?

У мене у самого є шалені борги,але ти називаєш "тугими" тих,кому вже віддала 123 тисячі. Навіщо?
Що "навіщо"? Йде мова про можливість домовленності з ними. Так, я вважаю, що вони тугі на те, щоб домовитися і не йдуть назустріч. Я ж не кажу, що це правильно, що стільки їм переплатила. Ось до таких речей і призводить страх, що " а якщо будуть обдзвонювати" і т.д. до таких речей призводять пролонгації та реструктуризації. Часто люди навіть не рахують, скільки вже переплатили МФО( у кожного своя історії. Хтось лудоман. А хтось, як я, брав один, іншим перекривав, купу часу пролонгував. І таким чином лише множив займи. Тому "навіщо" тут не має сенсу. Головне, зупинитися. Зрозуміти. І щоб це стало уроком на все життя. А люди, що лише входять в прострочки - важливо, щоб читали форум і вчилися на чужих помилках.

Останнє редагування:
Назад
Угорі