Як діє закон про МФО?

• Автор теми Автор теми robot_69
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 3K

robot_69

Читач
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
robot_69 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні 1 день просрочки
14500 брав ...
Відсотки **** 7800 грн
За 30 днів .
Чи варто йти в просрочку і лелеїти надію про 29к оплати чи це все чистої води фарс і потім МФО буде махати мене енну кількість років

Сьогодні 1 день просрочки
14500 брав ...
Відсотки **** 7800 грн
За 30 днів .
Чи варто йти в просрочку і лелеїти надію про 29к оплати чи це все чистої води фарс і потім МФО буде махати мене енну кількість років
какой закон про мфо?

https://anticollector.ua/ams/mikrok...telstvo-planiruet-zaschischat-nashi-prava.14/
Ось по цій статті
Шось нічого не зрозуміло
Пункт № 2. Вводится лимитирование сумм штрафов и пени.
Теперь все кредитные договора, подписанные на срок до одного месяца и договора, суммы которых не превышают одной минимальной заработной платы относятся к потребительским кредитам. И это значит, что общая сумма по кредиту не может быть больше, чем две зарплаты заемщика. Например, если сумма займа 5 000 грн. то сумма платежа со штрафами максимально достигнет 10 000 грн.
Взагалі як діяти? що робити ?

https://anticollector.ua/ams/mikrok...telstvo-planiruet-zaschischat-nashi-prava.14/
Ось по цій статті

Пункт № 2. Вводится лимитирование сумм штрафов и пени.
Теперь все кредитные договора, подписанные на срок до одного месяца и договора, суммы которых не превышают одной минимальной заработной платы относятся к потребительским кредитам. И это значит, что общая сумма по кредиту не может быть больше, чем две зарплаты заемщика. Например, если сумма займа 5 000 грн. то сумма платежа со штрафами максимально достигнет 10 000 грн.
Панимаю))))) выкинте эту статью из своей жизни))) ну и передайте привет автору, которая написала этот бред и не удосужилась исправить, после замечаний

Панимаю))))) выкинте эту статью из своей жизни))) ну и передайте привет автору, которая написала этот бред и не удосужилась исправить, после замечаний
Оптимістичненько ?
Оптимістичненько ?
Тоді як діяти ?
Є і інші МФО

звонки, смски, и прочая дичь.
могут сделать ИНН, могут подать в суд иск о взыскании задолжености)))
Нехай повідомлю родичів , що їх можуть кошмарити .
А далі?
Борг так і буде висіти невизначену кількість років , з космічним процентом?
До того моменту як вони не нагаються?

Нехай повідомлю родичів , що їх можуть кошмарити .
А далі?
Борг так і буде висіти невизначену кількість років , з космічним процентом?
До того моменту як вони не надаються?
что значит пока не надаются?))

что значит пока не надаются?))
Нагадаються*
Тобто через якусь кількість років коли я вже вкрай посивію , вони такі а давай покошмаримо його за давні грішки
Оффтоп
прям вижу череп в руке

Возможно, я в это не вникал, как и большинство походу....
А якщо серйозно що робити?
Реально давить

Нагадаються*

Тобто через якусь кількість років коли я вже вкрай посивію , вони такі а давай покошмаримо його за давні грішки

Реально давить
Нічого... Чекати, якщо запропонують вигідні умови і будуть у вас гроші заплатите. Ну якщо нема грошей їх хотілки платити, то що????

Нагадаються*

Реально давить
согласен с предыдущим оратором)))

Назад
Угорі