Як діяти в такій ситуації. Може підкажете щось толкове ?!

• Автор теми Автор теми daria35208
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 635

daria35208

Форумчанин
Дописи
126
Реакції
84
Бали
68
daria35208 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ось ,що маю...
Всі кредити з 2021 р. Продані - перепродані.

Кредит капітал і новий колектор уперлись рогами . Ніякого тіла.
Інші закрили за тіло - 75 відсотків від тіла. ЕАПБ+1000 грн.

Так от . З ким би мені далі вирішувати питання? Можливо маєте номери адекватних менеджерів. Плануєио міняти заначку і закривати це гівно. Але дуже хотілося б на нормальних умовах. НЕ ВІЙСЬКОВІ.

І ще : бачила пости про пропозиції роботи. Може маєте щось ? Лишнім не буде. 🤗

Дякую за увагу. Прошу будь яких порад , коментарів , підказок і т.д контакти менеджерів теж з радістю прийму.

Вкладення

• IMG_20251103_152357.webp
    IMG_20251103_152357.webp
    51 Кб · Перегляди: 52
Коли справа буде в суді (перевіряйте, чи вже не там - вебсайт Судова влада, закладка "справи", далі "стан розгляду справ" та Ваше ПІП укр. мовою), то обов*язково оцінити шанси по матеріалах. Адже переважно вдається зменшити суму і буває суттєво (відсотки за межами строку кредитування, незаконні комісії, умови визначені анкетою і публічним договором, що не є погодженням умов та інші правові підстави).

Коли справа буде в суді (перевіряйте, чи вже не там - вебсайт Судова влада, закладка "справи", далі "стан розгляду справ" та Ваше ПІП укр. мовою), то обов*язково оцінити шанси по матеріалах. Адже переважно вдається зменшити суму і буває суттєво (відсотки за межами строку кредитування, незаконні комісії, умови визначені анкетою і публічним договором, що не є погодженням умов та інші правові підстави).
Дякую. В суді зараз справа з Діджи Фінанс. Боримось відзив , відповідь, заперечення, витребували оригінали вони виписку , вже двічі міняли представника. Не скучно , блін

Дякую. В суді зараз справа з Діджи Фінанс. Боримось відзив , відповідь, заперечення, витребували оригінали вони виписку , вже двічі міняли представника. Не скучно , блін
і які підстави урізати суму у Вашій ситуації? В мене по справі, що була в роботі, були відсотки за межами обмежень та за межами строків, якщо не помиляюсь по пам*яті

і які підстави урізати суму у Вашій ситуації? В мене по справі, що була в роботі, були відсотки за межами обмежень та за межами строків, якщо не помиляюсь по пам*я

і які підстави урізати суму у Вашій ситуації? В мене по справі, що була в роботі, були відсотки за межами обмежень та за межами строків, якщо не помиляюсь по пам*яті
Підстави відмовити в позові навіть . Масса.
Від відправки РІЗНИХ позовних , в різний час. Нам поштою 19.09 . В суд 27. 09 з різними додатками, підробні документи , папірець замість платіжного доручення, ВІДСУТНІСТЬ ПЛАТЕЖУ від Мілоан ( діджи в них купило) на картці. Та і ще там пунктів 6-10 . Але то вже на розгляд суду.

При поданні того ж відзиву необхідно чітко визначати суму, в якій заперечуєте та чому математично і на правові норми покладати. Тобто якщо говорити прямо на Ваше питання "щось толкове порадити", то толкового адвоката))

При поданні того ж відзиву необхідно чітко визначати суму, в якій заперечуєте та чому математично і на правові норми покладати. Тобто якщо говорити прямо на Ваше питання "щось толкове порадити", то толкового адвоката))
Дякую.)уже всі етапи пройшли. Хіба що в апеляцію вже. Так і зробили .чітко на все вказали , посилались на норми закону й постанови верховний судів . Тепер справа за суддею. А от інші договори , прям турбують. Так хочеться закрити )

Ось ,що маю...
Всі кредити з 2021 р. Продані - перепродані.

Кредит капітал і новий колектор уперлись рогами . Ніякого тіла.
Інші закрили за тіло - 75 відсотків від тіла. ЕАПБ+1000 грн.

Так от . З ким би мені далі вирішувати питання? Можливо маєте номери адекватних менеджерів. Плануєио міняти заначку і закривати це гівно. Але дуже хотілося б на нормальних умовах. НЕ ВІЙСЬКОВІ.

І ще : бачила пости про пропозиції роботи. Може маєте щось ? Лишнім не буде. 🤗

Дякую за увагу. Прошу будь яких порад , коментарів , підказок і т.д контакти менеджерів теж з радістю прийму.
Вітаю! А можете більш детально розказати за шарагу новий колектор, у мене вони тільки як тиждень викупили у швидких вошей, потрібно розуміти, що до чого, бо наразі жодних пропозицій від них не надходило.

Дякую завчасно!

Вітаю! А можете більш детально розказати за шарагу новий колектор, у мене вони тільки як тиждень викупили у швидких вошей, потрібно розуміти, що до чого, бо наразі жодних пропозицій від них не надходило.

Дякую завчасно!
А що детального?) сказали немає ніяких лояльних умов. Платіть усе. Максимум -2500 тис. Грн.
Викупили в укркредитфінанс, а ті в кредит касі. Просили договір на пошту, так каже ми не зобов'язані. м*даки, короче.

А що детального?) сказали немає ніяких лояльних умов. Платіть усе. Максимум -2500 тис. Грн.
Викупили в укркредитфінанс, а ті в кредит касі. Просили договір на пошту, так каже ми не зобов'язані. м*даки, короче.
Давно вони у Вас? Ви як я розумію хоч з ними взаємодіяли, тому що до мене ще навіть не намагалися достучатися. Це я і мав під детально.
Дякую!

Давно вони у Вас? Ви як я розумію хоч з ними взаємодіяли, тому що до мене ще навіть не намагалися достучатися. Це я і мав під детально.
Дякую!
Давно з 2021 . Ми самі вийшли на зв'язок в минулому місяці. До цього все змінено Білл і телефон і пошта

Назад
Угорі