Як далеко можуть дійти?

• Автор теми Автор теми Бубочк@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

Бубочк@

Форумчанин
Дописи
204
Реакції
43
Бали
68
Бубочк@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть будь ласка, смарті-чертівей
До сьогодні писали і дзвонили лише мені і батькам.
Сьогодні пішла розсилка смс всім хто підписаний був як тьотя-дядя..
Кому далі можуть слати??? Кого попереджати з контактів!?? Підкажіть,дуже потрібна порада ??

А чому така паніка?
Про смартівей море тем.. тим більше Ви не новачок)))))
Всім розсилку роблять кого знайдуть,по старій прописці,роботі....

Кому далі можуть слати??? Кого попереджати з контактів!?? Підкажіть,дуже потрібна порада ??
Мені суто дід,мати, сестри,розіслали тіпа шоя махінатор а дальше дзвінки суто по родичах шукають слабинку
А чому така паніка?
Про смартівей море тем.. тим більше Ви не новачок)))))
Всім розсилку роблять кого знайдуть,по старій прописці,роботі....
Цікаво вони моколатуру присилають?

И мне сегодня звонят дяди и тёти как подписаны в контакте что пришло смс до этого присылали соседям, что ждать от них дальше незнаю но все равно полный Игнор.

О
Оо, в мене дзвонили і батькам на роботу, і сільському голові села, де живуть батьки, і знайомим просто, їх номерів навіть не було в мене. Тримайтеся. Мене також вони давлять

Всім хто є в тел. книзі. Далі робота сусіди, родичі сусідів. Це одна з шараг яка дзвонить всім і вся. Куди можна і куди не можна.

И мне сегодня звонят дяди и тёти как подписаны в контакте что пришло смс до этого присылали соседям, что ждать от них дальше незнаю но все равно полный Игнор.
Это они звонят тем , кого вы давали номера или откуда то берут ?

Это они звонят тем , кого вы давали номера или откуда то берут ?
Они звонят и пишут всем кто есть в вашем телефоне сегодня прислали на вайбер сообщение очень далёкой родственице к которой я уже года 2 не звонил. Контактных я им не давал. Перед етим писали соседям где я уже лет10 не проживаю.

Они звонят и пишут всем кто есть в вашем телефоне сегодня прислали на вайбер сообщение очень далёкой родственице к которой я уже года 2 не звонил. Контактных я им не давал. Перед етим писали соседям где я уже лет10 не проживаю.
Так, а номера сусідів звідки? Якщо копіюють лише тел.книгу?!

Реально не була готова до такого, чомусь думала що мене це не дістане(((( а тепер незнаю кому що пояснювати наперед
Куми наступні в черзі чи як?!)))
Базы данных, банки
Поки що ніхто окрім цих ******* нікуди не дістався, прострочки по всім 30+ днів..МФО приблизно 30 шт(

У меня звонят тем ,кого нет в телефонной книге...
Телефонную книгу копируют с телефона
У меня звонят тем , кого нет ни в телефонной книге ,ни в соцсетях...

при регистрации вы дали добро и они видят вашу базу данных и контакты
удаляйте додаток этот
оттуда берут

В
Вчера позвонила одноклассница, которой номер был в старом телефоне,говорит,прислали соо,а потом позвонили,ну она сказала" ищите дальше,такие тут не живут":),кому еще приходили незнаю..

У меня звонят тем ,кого нет в телефонной книге...

У меня звонят тем , кого нет ни в телефонной книге ,ни в соцсетях...
д*билы. На что они рассчитывают)) =? Им соседи и люди с тел книги деньги отдадут? Бедные люди с интернетмагпзинов((они не виноваты, а им херь прийдет))))

д*билы. На что они рассчитывают)) =? Им соседи и люди с тел книги деньги отдадут? Бедные люди с интернетмагпзинов((они не виноваты, а им херь прийдет))))
Они находят каких то моих знакомых,которых я знаю косвенно.

Назад
Угорі