Як бути з повісткою до суду, якщо я зараз не в Україні.

• Автор теми Автор теми LemSpa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 73

LemSpa

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
LemSpa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю. З 2022р перестав платити кредит. Банк подав на мене до суду. Дізнався про це випадково, коли зайшов у Дію.

Хочу негайно сплатити весь борг, але:

1. Банк та їхній адвокат ігнорують мої повідомлення. На листи не відповідають, а кол-центр банку відмовляється давати інформацію, бо я дзвоню не з фінансового номера.
2. Доступу до старого банківського додатку та карток немає — не знаю, куди платити.
3. Прийшла повістка в суд, але я за кордоном і прибути не можу.

Що робити з повісткою? Чи можу я ще самостійно оплатити борг, чи якщо банк уже подав до суду, то вже все? Як дізнатися реквізити для оплати, якщо банк "відмовляється" брати гроші?

Дякую.

Чекайте рішення суду. Якщо воно Вам буде до вподоби, то можна буде сплатити, майже в кожного банку є номер для дзвінків із закордонну (навіть якщо він не фінансовий). Якщо Ви не будете згодні з рішенням суду, то на форумі є юристи і пробувати оскаржити рішення суду

Сума вказана в позові. Я справді брав гроші, і їх треба віддавати. Сума була близько 17 тисяч. Плюс вони нарахували відсотків десь на 4 тисячі — сума відсотків питань не викликає, минуло багато років, і я дуже здивований, що так мало набігло. Плюс судовий збір.

Тут навіть оскаржувати нічого.

Питання в тому, що робити з повісткою? Там же написано про відповідальність за неявку. Я вже й так набаранив із цим кредитом. Хочу далі все зробити правильно, але не знаю як.

Ще в позові ні слова не сказано про те, скільки з мене знімуть на адвоката від банку. Мене це турбує навіть більше, ніж сама сума боргу

Сума вказана в позові. Я справді брав гроші, і їх треба віддавати. Сума була близько 17 тисяч. Плюс вони нарахували відсотків десь на 4 тисячі — сума відсотків питань не викликає, минуло багато років, і я дуже здивований, що так мало набігло. Плюс судовий збір.

Питання в тому, що робити з повісткою? Там же написано про відповідальність за неявку. Я вже й так набаранив із цим кредитом. Хочу далі все зробити правильно, але не знаю як.

Ще в позові ні слова не сказано про те, скільки з мене знімуть на адвоката від банку. Мене це турбує навіть більше, ніж сама сума боргу
Нічого не буде якщо ви не зʼявитесь. Чекайте рішення суду, потім оплатите відразу і все.

Відповідальність буде, тільки те що, приймуть рішення яке хоче банк да і все

Назад
Угорі