Як авторизуватися у Нацком,щоб написати електронне звернення

• Автор теми Автор теми Ksenija
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 879

Ksenija

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
41
Бали
193
Ksenija не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу написати електронне звернення у Нацком і не можу авторизуватися....допоможіть порадою...це моє перше звернення

Хочу написати електронне звернення у Нацком і не можу авторизуватися....допоможіть порадою...це моє перше звернення
А чому ви це робите через електронне звернення.
Це не є офіційним документом а тим-паче доказом .
Відправляйте поштою з повідомленням
Тоже не получилось!!! Думаю для начала письма во все мфо написать , а потом туда!)
правильно ви думаєте, спочатку листи на мфо. Тільки перевірте їх по реєстрам, тому що більшість працює під ТОВками.
Напишіть звернення витребуйте договір, розрахунок заборгованості, платіжку на зарахування коштів при оформленні
Обов'язково заборону на розголошення ПД - і все листом з описом.
Після НАЦКом

А чому ви це робите через електронне звернення.
Це не є офіційним документом а тим-паче доказом .
Відправляйте поштою з повідомленням

правильно ви думаєте, спочатку листи на мфо. Тільки перевірте їх по реєстрам, тому що більшість працює під ТОВками.
Напишіть звернення витребуйте договір, розрахунок заборгованості, платіжку на зарахування коштів при оформленні
Після НАЦКом
А як оформити заборону на не розголошення ПД? це окремим листом запитом чи просто вказати в підпунках до основного листа про існування відносин між мною та МФО?

Після НАЦКом
Це з розряду фантастики. Ще не бачив жодної людини на форумі, щоб таке отримала ... від них простого договору на папері з підписом і печаткою не дочекаєшся, а ви про якись "розрахунки" і "заборони". Це історія для мрійників.

А як оформити заборону на не розголошення ПД? це окремим листом запитом чи просто вказати в підпунках до основного листа про існування відносин між мною та МФО?
Я надсилала - в одному листі ( вимога про надання документів + заява на заборону розголошення ПД) В описі вказувала також що в одно листі два документа.
Це з розряду фантастики. Ще не бачив жодної людини на форумі, щоб таке отримала ... від них простого договору на папері з підписом і печаткою не дочекаєшся, а ви про якись "розрахунки" і "заборони". Це історія для мрійників.
)))))) Ой Ви потішний))))))
Будьте уважніші будь ласка. Мого твердження про те,що я отримала перелічені документи, а також того що мої вимоги були задоволенні, не було.
Звичайно Вам ніхто й не надасть таких документів.
А ви пишете їм навіщо? Щоб отримати документи? ))))))
Ви дієте згідно Закону, і Вам доводити в суді, що ви чемний громадянин.
Хоча можете залишитись у мрійниках!

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Назад
Угорі