Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І мені допоможіть авторизуватися будь-ласкаХочу написати електронне звернення у Нацком і не можу авторизуватися....допоможіть порадою...це моє перше звернення
И мне пожалуйстаІ мені допоможіть авторизуватися будь-ласка
я писав через урядовий конт центр, вказав захист прав спожІ мені допоможіть авторизуватися будь-ласка
Тоже не получилось!!! Думаю для начала письма во все мфо написать , а потом туда!)И мне пожалуйста
А чому ви це робите через електронне звернення.Хочу написати електронне звернення у Нацком і не можу авторизуватися....допоможіть порадою...це моє перше звернення
правильно ви думаєте, спочатку листи на мфо. Тільки перевірте їх по реєстрам, тому що більшість працює під ТОВками.Тоже не получилось!!! Думаю для начала письма во все мфо написать , а потом туда!)
А чем Вам не нравится электронное обращение с ЭЦП?А чому ви це робите через електронне звернення.
Це не є офіційним документом а тим-паче доказом .
А як оформити заборону на не розголошення ПД? це окремим листом запитом чи просто вказати в підпунках до основного листа про існування відносин між мною та МФО?А чому ви це робите через електронне звернення.
Це не є офіційним документом а тим-паче доказом .
Відправляйте поштою з повідомленням
правильно ви думаєте, спочатку листи на мфо. Тільки перевірте їх по реєстрам, тому що більшість працює під ТОВками.
Напишіть звернення витребуйте договір, розрахунок заборгованості, платіжку на зарахування коштів при оформленні
Обов'язково заборону на розголошення ПД - і все листом з описом.
Після НАЦКом
Зустрічне питання а у вас особисто є ЕЦП?А чем Вам не нравится электронное обращение с ЭЦП?
Це з розряду фантастики. Ще не бачив жодної людини на форумі, щоб таке отримала ... від них простого договору на папері з підписом і печаткою не дочекаєшся, а ви про якись "розрахунки" і "заборони". Це історія для мрійників.правильно ви думаєте, спочатку листи на мфо. Тільки перевірте їх по реєстрам, тому що більшість працює під ТОВками.
Напишіть звернення витребуйте договір, розрахунок заборгованості, платіжку на зарахування коштів при оформленні
Обов'язково заборону на розголошення ПД - і все листом з описом.
Після НАЦКом
Я надсилала - в одному листі ( вимога про надання документів + заява на заборону розголошення ПД) В описі вказувала також що в одно листі два документа.А як оформити заборону на не розголошення ПД? це окремим листом запитом чи просто вказати в підпунках до основного листа про існування відносин між мною та МФО?
)))))) Ой Ви потішний))))))Це з розряду фантастики. Ще не бачив жодної людини на форумі, щоб таке отримала ... від них простого договору на папері з підписом і печаткою не дочекаєшся, а ви про якись "розрахунки" і "заборони". Це історія для мрійників.
Так точно.Зустрічне питання а у вас особисто є ЕЦП?
Чи можливо у Вас є доситуп до реєстрації звернень НАЦКОМу ?
Там надо ключик чтобы отправить егоХочу написати електронне звернення у Нацком і не можу авторизуватися....допоможіть порадою...це моє перше звернення
а как его получить? вечер провела на сайте и ничего так и не добилась..Там надо ключик чтобы отправить его