Я за кордоном борги в Україні. Стягнення коштів виконавцем

Андрій хитропупий

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
7
Бали
8
Андрій хитропупий не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, можливо хтось зможе підказати , якщо я програю суд і буде виконавче провадження , чи зможуть з мене стягувати якісь кошти , якщо я знаходжусь за кордоном, майна немає повертатись не буду , бо вже немає ні сенсу ні місця

Доброго дня, можливо хтось зможе підказати , якщо я програю суд і буде виконавче провадження , чи зможуть з мене стягувати якісь кошти , якщо я знаходжусь за кордоном, майна немає повертатись не буду , бо вже немає ні сенсу ні місця
Законодавство України діє в межах України.

Ніби і не тільки зареєструвались ,і ніби трішки читали форум ,покищо вам немає чого боятись )))

Ніби і не тільки зареєструвались ,і ніби трішки читали форум ,покищо вам немає чого боятись )))
Справа в тому , що чисто з принципу бізнес позиці я хочу побажати приємного очікування на отримання 0грн , мало того , що виплатив 1.5 тіла , так вони ще хочуть майже 20, тому принципово платити не буду , тому і цікавить дане питання наслідків

Андрій хитропупий, исполнитель заблокирует Ваши карты украинских банков и будет с них тянуть деньги. Если таковых нет, то никаких последствий на данный момент не будет

Справа в тому , що чисто з принципу бізнес позиці я хочу побажати приємного очікування на отримання 0грн , мало того , що виплатив 1.5 тіла , так вони ще хочуть майже 20, тому принципово платити не буду , тому і цікавить дане питання наслідків
Думаю ,що особисто для вас ніяких наслідків не буде ,певний період часу ,поки ми не вступимо в ...,і тому подібне ,так що живіть і насолоджуйтесь 😉

Андрій хитропупий, исполнитель заблокирует Ваши карты украинских банков и будет с них тянуть деньги. Если таковых нет, то никаких последствий на данный момент не будет
Я десь читав , що в теорії можуть дістатися закордонного рахунку , але це на грані фантастики для країни , яка за крок до дефолту

На заборі теж пишуть ,більше читайте
А якщо і буде відкрито вп, то згідно закону воно і закриється через 3 роки через неможливість виконнання через відсутність майна ? Чи є якісь зміни?

А якщо і буде відкрито вп, то згідно закону воно і закриється через 3 роки через неможливість виконнання через відсутність майна ? Чи є якісь зміни?
Ви за кордонами даної країни , вам написали - що закон діє тільки на території ,так що забийте і забудьте ,якщо тільки не думаєте повертатись

Зміни в чому?
Згідно якого закону?))
У виконавчого провадження немає поняття "термін виконання"... може висіти хоч до скону

Заграничный счёт не заблокируют. По крайней мере покамест
Та його заблокувати взагалі не можливо , за рішенням якогось виконавця чи навіть посольства , а от стягнення хтось мені навішав , от я і переймаюсь навіть ліміт овердрафту на 0 поставив 😅
Заграничный счёт не заблокируют. По крайней мере покамест
Треба перебиратися в Америку , звідти точно нікопійки не дістануть

Зміни в чому?
Згідно якого закону?))
У виконавчого провадження немає поняття "термін виконання"... може висіти хоч до скону
Автор допису сплутав з терміном оскарження ВНН. 🙂

Назад
Угорі