Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
я в шоке, была сума по завчера 18990 сегодня 20600мать твою у меня каждый день сердце в пятки от % их них заоблачная сума я даже незнаю что делать теперь
я в шоке, была сума по завчера 18990 сегодня 20600мать твою у меня каждый день сердце в пятки от % их них заоблачная сума я даже незнаю что делать теперь
Ничего не делать, занимайтесь лучше ребенком, а не изучением циферок у монивео. Когда будут деньги, а именно то, что взяли +% по договору. Звоните и говорите, могу оплатить тело и %, решайте, у вас есть 2 часа.
Ничего не делать, занимайтесь лучше ребенком, а не изучением циферок у монивео. Когда будут деньги, а именно то, что взяли +% по договору. Звоните и говорите, могу оплатить тело и %, решайте, у вас есть 2 часа.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.