Roxy
Only read
- Дописи
- 405
- Реакції
- 271
- Бали
- 443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім. З 10 МФо які в мене є ще трохи стрьомно від одного Манівео. Може тому що протрочка в них найменша. Пішов лише третій місяць. І же продали Таліон плюс. Сьогодні прийшло смс такого змісту " ПІП ваша заборгованість перед Манівео відступлена в Таліон плюс. Юристи готують план заходів стосовно примусового стягнення заборгованості. Деталі за тел. 0800215017. Зрозуміло що старашилка і нічого більше. Дзвонив якийсь Олег Сергійович тільки я от так і не зрозуміла бот чи реальна людина бо говорив якось дивно з величезними паузами. Я просто мовчала слухала що скаже а він ніяким чином на реагував на мою мовчанку, проговорив текст і все...Призначив на суботу зустріч якщо не буде оплати.
Як діє Таліон? Наскільки вони агресивніші за Манівео? На себе пофіг... нехай дзвонять пишуть, в гості приходять. За рідних трохи переживаю... вони вже відвикли від всього цього а тут по новому почнеться. Тому і цікавлюсь як вони діють...Подільться досвідом.
Як діє Таліон? Наскільки вони агресивніші за Манівео? На себе пофіг... нехай дзвонять пишуть, в гості приходять. За рідних трохи переживаю... вони вже відвикли від всього цього а тут по новому почнеться. Тому і цікавлюсь як вони діють...Подільться досвідом.