Я була на відділені КФ ЮА і підписувала договір чим це грозить....

• Автор теми Автор теми Sara777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sara777

Only read
Дописи
58
Реакції
14
Бали
8
Sara777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
їздила сама до них і підписувала договір.1.5 місяца просрочка,смс шлют звонять,но я не відповідаю.
але боюся за наслідки таяк сама до них ходила....
підкажіть форумчани може хтось також ходив на відділення не тільки в КФ ЮА,і також підписував договір в"живу".і чим це грозить...

їздила сама до них і підписувала договір.1.5 місяца просрочка,смс шлют звонять,но я не відповідаю.
але боюся за наслідки таяк сама до них ходила....
підкажіть форумчани може хтось також ходив на відділення не тільки в КФ ЮА,і також підписував договір в"живу".і чим це грозить...
А Ви читали договір,який підписували..??. Я думаю що не до кінця((((((
Скиньте скрін,закрийте свої дані!!!!!!!!!

я подписывала в швыдко гроши, и кредит кафе, тоже интересует этот вопрос

Sara777, у меня в трех шарагах договор подписан собственноручно. Это имеет значение только для стратегии Вашей защиты в суде, если они вдруг подадут....
За пол года разницы с онлайн просрочками не ощутила.

расстрелом с конфискацией

я подписывала в швыдко гроши, и кредит кафе, тоже интересует этот вопрос
І також викинули договора???))))
Post automatically merged:

Зараз Адмін нам накостиляє,знову флуд розводим)))))))))

І також викинули договора???))))

Зараз Адмін нам накостиляє,знову флуд розводим)))))))))
некоторое время хранила, в швыдко гроши когда продляла там новый договор онлайн подписывала. В кредит кафе уже не помню куда дела, давно это было

конфискацией чего???,
такий же самий договір у мене на руках від Швидко гроші.в кінці одна печать,і на цьому "тіпа"договорі мало шо видно читати букви.вони бистро зробили ксерокопію і так дали мені з моєю подпісю

некоторое время хранила, в швыдко гроши когда продляла там новый договор онлайн подписывала. В кредит кафе уже не помню куда дела, давно это было
В мене 4кред,на відділенні підписані. Мурижили страшно,познаходили сестру,сусідку по старій адресі...... Нічого пережила. Все повидалялась. Додаткі обов'язково))))))
Форум допоміг,витягнув за вуха.....

конфискацией чего???,

такий же самий договір у мене на руках від Швидко гроші.в кінці одна печать,і на цьому "тіпа"договорі мало шо видно читати букви.вони бистро зробили ксерокопію і так дали мені з моєю подпісю
Ідіть на відділення і візьміть договір(хоча б копію))
І я впевнена, що цифри будуть різні. Я це вже проходила. Але Бог зберіг від підписання!!!!!!
І якраз в кф

Ідіть на відділення і візьміть договір(хоча б копію))
І я впевнена, що цифри будуть різні. Я це вже проходила. Але Бог зберіг від підписання!!!!!!
І якраз в кф
якщо піду на відділеннч не випустять мене уже звідти покамісь гроші не віддам,це уж точно...сама напрашуватися на проблеми...а так може думають що десь за кордоном можливо,бо у мене переадресація на телефоні

якщо піду на відділеннч не випустять мене уже звідти покамісь гроші не віддам,це уж точно...сама напрашуватися на проблеми...а так може думають що десь за кордоном можливо,бо у мене переадресація на телефоні
відділення))))

В мене 4кред,на відділенні підписані. Мурижили страшно,познаходили сестру,сусідку по старій адресі...... Нічого пережила. Все повидалялась. Додаткі обов'язково))))))
Форум допоміг,витягнув за вуха.....
а скільки просрочка у вас?

Sara777, ходить, не ходить...
Напишите запрос в МФО и не парьтесь)

відділення))))

все повидалялась,додаткі обов'язково як це зрозуміти?,погасили?

В этих ШвыдкоГрошах - надо фотографироваться с листом А4 с надписью:
"Я взял кредит в ШвыдкоГроши". Мне это напомнило:
M9RM5H.webp

И по этой причине я даже регистрацию не завершил - нах такое!
Если бы все шараги требовали такое фото - я бы вообще ни один кредит нигде не взял. Фото в банке с кредиткой - это всё же чуть другое, хотя тоже ничего хорошего и напрягает. Нужно же себя уважать хоть чуть...

Я просто представил сразу как эти фото потом будут выглядеть, если вдруг не сможешь отдать кредит (а это, если его берешь - нужно всегда допускать, потому как в жизни всякое случается)..

мені тільки одній здається що тут також на форумі коллектори і кредитори,які це все читають...а потім різними підтекстами стараються нас настрашити...
РАЗ БРАВ ЧИ БРАЛА МАЄШ ВІДДАТИ...
ми стараємся якось підтримати одне одного а не докоряти...

відділення))))

6-7м

мені тільки одній здається що тут також на форумі коллектори і кредитори,які це все читають...а потім різними підтекстами стараються нас настрашити...
РАЗ БРАВ ЧИ БРАЛА МАЄШ ВІДДАТИ...
ми стараємся якось підтримати одне одного а не докоряти...
За деякі дії і критику треба вислухати.... Я також наслухалась,але це і допомогло. Ніхто нянчитись не буде,а тільки порадять та підтримають)))))
Я також наробила багато помилок і тепер вигрібаю..... Але життєві проблеми

В этих ШвыдкоГрошах - надо фотографироваться с листом А4 с надписью:
"Я взял кредит в ШвыдкоГроши". Мне это напомнило:
M9RM5H.webp

И по этой причине я даже регистрацию не завершил - нах такое!
Если бы все шараги требовали такое фото - я бы вообще ни один кредит нигде не взял. Фото в банке с кредиткой - это всё же чуть другое, хотя тоже ничего хорошего и напрягает. Нужно же себя уважать хоть чуть...

Я просто представил сразу как эти фото потом будут выглядеть, если вдруг не сможешь отдать кредит (а это, если его берешь - нужно всегда допускать, потому как в жизни всякое случается)..
Ничего подобного, онлайн-заявка такого вообще не предусматривала, а в отделении по-моему фото с паспортом было.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі