взяв мікрозаймів тіло десь 25к, мені 18 років, не працюю офіційно, треба перейматись з поверненням чи можна забити просто ?)
Дай боже, щоб я помилявся, але схоже, що тема створена для стьобу.
Просто забити не вдасться. Тим паче, тобі ще тільки 18 років. Все життя попереду. Хто зна, які можуть бути наслідки. Ось потрібно тобі буде влаштуватися на роботу, а там тільки офіційно. А заробітну плату виплачують лише на карту банку. А в тебе по всім МФО вже висять виконавчі провадження та не на 25000 , а на повну, з усіма хотілками за весь час - приблизно разів в 5 більше. Що будеш робити?
Або купиш собі автомобіль, зареєструєш на себе, а через невеличкий час на нього арешт накладуть.
Досі не можу зрозуміти, що за підхід у деяких користувачів... "Не хочу платити", "не буду платити", "як не платити", "що Буг, якщо не буду платити" і т. д?
Навіщо тоді брали?
Якщо береш кредит, щоб його потім не виплачувати, то вже само по собі є діяння з ознаками шахрайства. Так, це ще потрібно довести. Але так справи не робляться.
І, доречі, форум не розповідає, як взяти кредит, та не платити його в подальшому.
Про всяк випадок рекомендую прочитати правила форуму