Взяли и заставили переживать, что ответить?

• Автор теми Автор теми doccer
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K

doccer

Only read
Дописи
57
Реакції
23
Бали
158
doccer не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
1618594275960.webp
1618594284657.webp

Вот, что ему дальше отписать, чтобы он угомонил свой пыл? ВАФК, НБУ пригрозить или как?

Взагалі нічого.Просто заблокувати.
Але не дуже неприємно перед рідними, так як вони не вкурсі всього діла і для них це просто люди, які хочуть обманути. Але за місцем мого навчання наприклад лист, це вже занадто. Ще якщо інші приблизно адекватно писали, так цей відразу почав залякувати

Да и вообще, чего волноваться. Мы ж под защитой нового закона о коллекторской деятельности.)

Да и вообще, чего волноваться. Мы ж под защитой нового закона о коллекторской деятельности.)
Он разве не вступает в силу только через 2-3 месяца? Или я что-то перепутал
а зачем вы с ними общаетесь?
Такое прямое сообщение впервые встретил, не смог удержаться

Але не дуже неприємно перед рідними, так як вони не вкурсі всього діла і для них це просто люди, які хочуть обманути. Але за місцем мого навчання наприклад лист, це вже занадто. Ще якщо інші приблизно адекватно писали, так цей відразу почав залякувати
Тому що він шукає ваші слабкі місця.І він їх знайшов.Найгірше для них,це ваш ігнор.Так і притримуйтесь легенди що шахраї.Виманюють кошти.От і все.

Тому що він шукає ваші слабкі місця.І він їх знайшов.Найгірше для них,це ваш ігнор.Так і притримуйтесь легенди що шахраї.Виманюють кошти.От і все.
Так може відповісти в дусі "Гаразд, вдачі вам" ? Щоб я дав зрозуміти, що мені паралельно, вертикально і горизонтально його примхам?
Так може відповісти в дусі "Гаразд, вдачі вам" ? Щоб я дав зрозуміти, що мені паралельно, вертикально і горизонтально його примхам?
Ну щоб виключити факт того, що в мене є слабке місце

Если платить нечем - вырабатывайте иммунитет. И чем раньше вы его выработаете , тем легче будет ваша жизнь. Проверено лично.)

Ну щоб виключити факт того, що в мене є слабке місце
Та не треба нічого відповідати.Скільки разів ще написати мають,що НЕ ТРЕБА вести з ними жодного діалогу.Від слова зовсім.

Если платить нечем - вырабатывайте иммунитет. И чем раньше вы его выработаете , тем легче будет ваша жизнь. Проверено лично.)
Иммунитет уже частично есть, уже больше 10 или даже 15 просрочек, сбился со счета. Просто эти, уж слишком все бурно написали. Поэтому и напрягли достаточно сильно
Та не треба нічого відповідати.Скільки разів ще написати мають,що не ТРЕБА вести з ними жодного діалогу.Від слова зовсім.
Вище написав, що вони дуже різко і бурно це все зробили, не втримався. Думав з договором прокатить, не прокатило :(

Иммунитет уже частично есть, уже больше 10 или даже 15 просрочек, сбился со счета. Просто эти, уж слишком все бурно написали. Поэтому и напрягли достаточно сильно

Вище написав, що вони дуже різко і бурно це все зробили, не втримався. Думав з договором прокатить, не прокатило :(
От і на цьому закінчить діалог.Все.Хай вони нервують,а не ви.

Если бы вы их не читали, а тем более, не шли бы на контакт - они бы вас и не напрягли. Берегите нервную систему, шараг много, а она у вас одна. И жизнь одна, как - то глупо ее тратить на подобные переживания.

От і на цьому закінчить діалог.Все.Хай вони нервують,а не ви.
Та я то таке, от переживаю за родичів більше. Це якщо по 20-30 викликів на годину, це ж вже занадто. Вони є в ВАФК? Можливо кину наперед заявочку на них
Если бы вы их не читали, а тем более, не шли бы на контакт - они бы вас и не напрягли. Берегите нервную систему, шараг много, а она у вас одна. И жизнь одна, как - то глупо ее тратить на подобные переживания.
Тоже правильно сказали. То, что я читаю они не видят, ваши режими в вайбере помогли, которые прочитал на форуме. Но вот, что ответил, то согласен, что зря

Та я то таке, от переживаю за родичів більше. Це якщо по 20-30 викликів на годину, це ж вже занадто. Вони є в ВАФК? Можливо кину наперед заявочку на них
Пишіть.Тільки не ведіть діалог з ними,не треба їм розповідати що ви хочете писати і куди.

Тоже правильно сказали. То, что я читаю они не видят, ваши режими в вайбере помогли, которые прочитал на форуме. Но вот, что ответил, то согласен, что зря
Ну, теперь вы сделали выводы, всё будет ок.

Ну, теперь вы сделали выводы, всё будет ок.
Очень сильно надеюсь, а через сколько времени они успокаиваются +-?
общением с ними вы наоборот показываете им свои слабые места....
Понял, буду знать на будущее. Думал холодные ответы помогут. А о листе читал в посте на форуме, решил испробовать

Зрозумів, але не можу їх знайти в асоціації ВАФК, можливо ви знаєете? Учасники Асоціації
Я нічого нікуди не пишу,тому незнаю.В мене абсолютний ігнор,мороз,неадекват зі всіх сторін.Якби деколи не нагадували про себе у вигляді смс мені чи родичам то б і забула що маю 18мфо.

Назад
Угорі