Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Взагалі нічого.Просто заблокувати.![]()
![]()
Вот, что ему дальше отписать, чтобы он угомонил свой пыл? ВАФК, НБУ пригрозить или как?
Але не дуже неприємно перед рідними, так як вони не вкурсі всього діла і для них це просто люди, які хочуть обманути. Але за місцем мого навчання наприклад лист, це вже занадто. Ще якщо інші приблизно адекватно писали, так цей відразу почав залякуватиВзагалі нічого.Просто заблокувати.
а зачем вы с ними общаетесь?![]()
![]()
Вот, что ему дальше отписать, чтобы он угомонил свой пыл? ВАФК, НБУ пригрозить или как?
Он разве не вступает в силу только через 2-3 месяца? Или я что-то перепуталДа и вообще, чего волноваться. Мы ж под защитой нового закона о коллекторской деятельности.)
Такое прямое сообщение впервые встретил, не смог удержатьсяа зачем вы с ними общаетесь?
Тому що він шукає ваші слабкі місця.І він їх знайшов.Найгірше для них,це ваш ігнор.Так і притримуйтесь легенди що шахраї.Виманюють кошти.От і все.Але не дуже неприємно перед рідними, так як вони не вкурсі всього діла і для них це просто люди, які хочуть обманути. Але за місцем мого навчання наприклад лист, це вже занадто. Ще якщо інші приблизно адекватно писали, так цей відразу почав залякувати
Так може відповісти в дусі "Гаразд, вдачі вам" ? Щоб я дав зрозуміти, що мені паралельно, вертикально і горизонтально його примхам?Тому що він шукає ваші слабкі місця.І він їх знайшов.Найгірше для них,це ваш ігнор.Так і притримуйтесь легенди що шахраї.Виманюють кошти.От і все.
Ну щоб виключити факт того, що в мене є слабке місцеТак може відповісти в дусі "Гаразд, вдачі вам" ? Щоб я дав зрозуміти, що мені паралельно, вертикально і горизонтально його примхам?
Если платить нечем - вырабатывайте иммунитет. И чем раньше вы его выработаете , тем легче будет ваша жизнь. Проверено лично.)Але не дуже неприємно перед рідними, так як вони не вкурсі всього діла і для них це просто люди, які хочуть обманути. Але за місцем мого навчання наприклад лист, це вже занадто. Ще якщо інші приблизно адекватно писали, так цей відразу почав залякувати
Та не треба нічого відповідати.Скільки разів ще написати мають,що НЕ ТРЕБА вести з ними жодного діалогу.Від слова зовсім.Так може відповісти в дусі "Гаразд, вдачі вам" ? Щоб я дав зрозуміти, що мені паралельно, вертикально і горизонтально його примхам?
Ну щоб виключити факт того, що в мене є слабке місце
Иммунитет уже частично есть, уже больше 10 или даже 15 просрочек, сбился со счета. Просто эти, уж слишком все бурно написали. Поэтому и напрягли достаточно сильноЕсли платить нечем - вырабатывайте иммунитет. И чем раньше вы его выработаете , тем легче будет ваша жизнь. Проверено лично.)
Вище написав, що вони дуже різко і бурно це все зробили, не втримався. Думав з договором прокатить, не прокатилоТа не треба нічого відповідати.Скільки разів ще написати мають,що не ТРЕБА вести з ними жодного діалогу.Від слова зовсім.
От і на цьому закінчить діалог.Все.Хай вони нервують,а не ви.Иммунитет уже частично есть, уже больше 10 или даже 15 просрочек, сбился со счета. Просто эти, уж слишком все бурно написали. Поэтому и напрягли достаточно сильно
Вище написав, що вони дуже різко і бурно це все зробили, не втримався. Думав з договором прокатить, не прокатило![]()
Если бы вы их не читали, а тем более, не шли бы на контакт - они бы вас и не напрягли. Берегите нервную систему, шараг много, а она у вас одна. И жизнь одна, как - то глупо ее тратить на подобные переживания.Иммунитет уже частично есть, уже больше 10 или даже 15 просрочек, сбился со счета. Просто эти, уж слишком все бурно написали. Поэтому и напрягли достаточно сильно
Та я то таке, от переживаю за родичів більше. Це якщо по 20-30 викликів на годину, це ж вже занадто. Вони є в ВАФК? Можливо кину наперед заявочку на нихОт і на цьому закінчить діалог.Все.Хай вони нервують,а не ви.
Тоже правильно сказали. То, что я читаю они не видят, ваши режими в вайбере помогли, которые прочитал на форуме. Но вот, что ответил, то согласен, что зряЕсли бы вы их не читали, а тем более, не шли бы на контакт - они бы вас и не напрягли. Берегите нервную систему, шараг много, а она у вас одна. И жизнь одна, как - то глупо ее тратить на подобные переживания.
Пишіть.Тільки не ведіть діалог з ними,не треба їм розповідати що ви хочете писати і куди.Та я то таке, от переживаю за родичів більше. Це якщо по 20-30 викликів на годину, це ж вже занадто. Вони є в ВАФК? Можливо кину наперед заявочку на них
Зрозумів, але не можу їх знайти в асоціації ВАФК, можливо ви знаєете? Учасники АсоціаціїПишіть.Тільки не ведіть діалог з ними,не треба їм розповідати що ви хочете писати і куди.
Ну, теперь вы сделали выводы, всё будет ок.Та я то таке, от переживаю за родичів більше. Це якщо по 20-30 викликів на годину, це ж вже занадто. Вони є в ВАФК? Можливо кину наперед заявочку на них
Тоже правильно сказали. То, что я читаю они не видят, ваши режими в вайбере помогли, которые прочитал на форуме. Но вот, что ответил, то согласен, что зря
общением с ними вы наоборот показываете им свои слабые места....Ну щоб виключити факт того, що в мене є слабке місце
Очень сильно надеюсь, а через сколько времени они успокаиваются +-?Ну, теперь вы сделали выводы, всё будет ок.
Понял, буду знать на будущее. Думал холодные ответы помогут. А о листе читал в посте на форуме, решил испробоватьобщением с ними вы наоборот показываете им свои слабые места....
Я нічого нікуди не пишу,тому незнаю.В мене абсолютний ігнор,мороз,неадекват зі всіх сторін.Якби деколи не нагадували про себе у вигляді смс мені чи родичам то б і забула що маю 18мфо.Зрозумів, але не можу їх знайти в асоціації ВАФК, можливо ви знаєете? Учасники Асоціації