Няша
Форумчанин
- Дописи
- 265
- Реакції
- 79
- Бали
- 5125
Няша не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт,незнаю як бути,вже морально виснажена.Маю ще 12 кредитів,закриваю як тільки є фінанси і пропонують тіло але суть в тому,що є такі дві відомі колекторські компанії як Таліон і Діджи Фінанс.Я живу окремо від батьків,вони живуть в місті,а я в селі але ті дві довбані контори умудряються дзвонити до людей з села в якому я проживаю і повідомляють про мої кредити їм і взагалі що вони є моїми поручителями,що я взагалі їхніх номерів телефону немаю,даже дзвонили до одної баби старої,якої я незнаю і її даже немає ніде в соцмережах,на Діджи Фінанс я писала скаргу того тижня на неправомірні їхні дії в НБУ і даже їм на сайт,відписали що більше не потребують осіб з телефонної книги моєї і вибачилися, сьогодні дзвонили з компанії знову за мої борги чужій людині,а та людина моєму чоловікові я вже догадуюся що то могли бути ті дві контори,бо більше ніхто дзвінками не турбує але дивує те що звідки вони знають де я проживаю і де беруть їхні номери?Я ще й зараз на 7 місяці вагітності,незнаю як бути,куда писати,звертатися,скаржитися на них,в мене вже немає сил,аж нічого не хочеться і людям встидно дивитися в очі.Виговорилася і легше стало.порадьте що робити?