Взаємодія із третіми особами. Кредит військовослужбовця

• Автор теми Автор теми Рыбка золотая
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 358

Рыбка золотая

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
7
Бали
5065
Рыбка золотая не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть будь-ласка, як зараз діють при протермінуванні Є-гроші та Топ1, якщо до протермінування повідомив що маєш право на пільгу для військовослужбовців?
Чи турбують третіх осіб?
Бо десь читала що не мають права турбувати третіх осіб.

Підкажіть будь-ласка, як зараз діють при протермінуванні Є-гроші та Топ1, якщо до протермінування повідомив що маєш право на пільгу для військовослужбовців?
Чи турбують третіх осіб?
Бо десь читала що не мають права турбувати третіх осіб.
Ви військовослужбовець?

Чоловік військовослужбовець
Тоді важко сказати.
У мого брата були просрочки в єгрошах коли він служив, то нікому не телефонували, навіть йому, спілкувались ввічливо по ватсапу, до цього часу раз на декілька місяці пишуть, просять хоть щось заплатити

Тоді важко сказати.
У мого брата були просрочки в єгрошах коли він служив, то нікому не телефонували, навіть йому, спілкувались ввічливо по ватсапу, до цього часу раз на декілька місяці пишуть, просять хоть щось заплатити
Розумію, що напевне мало хто з такою ситуацією стикався, але цікаво дізнатись досвід інших людей, і розуміти чи готуватись до терору

Тоді важко сказати.
Підкажіть будь-ласка як давно це було?

В минулому році в мене є-воші третіх осіб не турбували. Але намагались нараховувати "відсоток за користування" і розказували мені у вайбер і телеграм, що я неправий і з мене списали все, що можна, а за користування це інше. Дзвінки ігнорив:)

Назад
Угорі