Взагалі ніяких пропозицій.

• Автор теми Автор теми LeBron230
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 930

LeBron230

Форумчанин
Дописи
201
Реакції
102
Бали
2625
LeBron230 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
5 місяців прострочки з 3000 нарахували 16000. Кажуть максимум що можна то по 2000 в місяць, тіпа сума мінятись не буде. Хоча говорили що після 120 дня і так не міняється. Шо за х*рня?? Як поступити правильно??

1589980580399.webp

Не дурите! Такое предложение даже не обдумывайте и не обсуждайте! Они тихие.
та же картина ЕАПБ только для меня акцию провел спустя 5 месяцев с тела 3 уже 17 говорят плати 11 и закрываем...а ж прыгать от радости стал,не знал в какой терминал бежать

та же картина ЕАПБ только для меня акцию провел спустя 5 месяцев с тела 3 уже 17 говорят плати 11 и закрываем...а ж прыгать от радости стал,не знал в какой терминал бежать
Оо, у меня пройшло півтора року, запропонували за 10000)

Мене вже четвертий раз Європейському передали, може надо їсть їм)
а ето как?4 раз?)типа вернули кашинскому потом обратно?)
Не знаю,вони мені взагалі якісь стрьомні.
чому?)Даш купіть собі шось за ті гроші)))вони почекають)

Ну типу так, уже 4 раз приходить смс, що Кашинський поручив їм повернути борг.
Ну і по кругу всі смс.
ой який молодець,нє,він мені більше не друг -і нац фін 2 рази бред присилає по ним
Ну типу так, уже 4 раз приходить смс, що Кашинський поручив їм повернути борг.
Ну і по кругу всі смс.
думав нормальний мужик)))оказалось...мyдак)))

Мне Нацком по ним тоже ответил обо всем, и ни о чем, и попросил предоставить документы. Такое ощущение, что у мфо они больше документы не запрашивают(
У меня тело 1000, хотят уже 6 тыс. Будем ждать дальше, захотят же они когда-то хоть что-то вернуть, может, годика через 3 пойдут на уступки.

Мне Нацком по ним тоже ответил обо всем, и ни о чем, и попросил предоставить документы. Такое ощущение, что у мфо они больше документы не запрашивают(
У меня тело 1000, хотят уже 6 тыс. Будем ждать дальше, захотят же они когда-то хоть что-то вернуть, может, годика через 3 пойдут на уступки.
мне такой бред 2 раза нац.фин прислал по ним жесть

5 місяців прострочки з 3000 нарахували 16000. Кажуть максимум що можна то по 2000 в місяць, тіпа сума мінятись не буде. Хоча говорили що після 120 дня і так не міняється. Шо за *****?? Як поступити правильно??
Забудь и прости)))

Назад
Угорі