Виплата заробітної платні не на карту. Як домовитися?

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 442

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня) влаштовуюся на офіційну роботу одобрили кредити не вплинули або їх не перевіряли) мене цікавить таке питання чи можу я домовитися про заробітню платню не на рахунок і як це зробити?

Доброго дня) влаштовуюся на офіційну роботу одобрили кредити не вплинули або їх не перевіряли) мене цікавить таке питання чи можу я домовитися про заробітню платню не на рахунок і як це зробити?
В залежності від компанії. В невеликій легко домовитись. В дуже великій через заяву.

Хоча з недавніх пір довелось хоча б мінімалку отримувати на карту...

В залежності від компанії. В невеликій легко домовитись. В дуже великій через заяву.

Хоча з недавніх пір довелось хоча б мінімалку отримувати на карту...
Це газова служба.
Це газова служба.
А загалом як це все пояснити?

Це газова служба.

А загалом як це все пояснити?
Роботодавцю пояснити? Я бухгалтеру пояснила в телефонній розмові,що рахунки заблоковані. А заяву відправила поштою. Ви не зобов'язані щось пояснювати. У мене транспортна компанія.

Роботодавцю пояснити? Я бухгалтеру пояснила в телефонній розмові,що рахунки заблоковані. А заяву відправила поштою. Ви не зобов'язані щось пояснювати. У мене транспортна компанія.
А взагалі система безпеки перевіряє кредити при влаштуванні на роботу якщо з фінансами я справ мати не буду

А взагалі система безпеки перевіряє кредити при влаштуванні на роботу якщо з фінансами я справ мати не буду
Не можу дати Вам відповідь,не знаю. Влаштовуйтесь,по ходу дій будете знати.

Назад
Угорі