Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вітаю. Форма є у нього на сайті, а вот чи потрібно її подавати або ігнорувати, тут не підкажу.Доброго дня. Палігін прислав лист щоб я надала декларацію про доходи і майно, де його взяти? І чи потрібно йому це подавати?Дякую.
Дякую. Ще таке питання, якщо я йому вже подавала заяву про зняття 2 мін зарплати по першому ВП, тепер він відкриває друге, по другому кредиту, мені знову треба подавати заяву чи ні? ДякуюЯ нікому нічого не подавав, просто боґцло виплачено все по ВП і на тому історія закінчилася.
у вас два різні кредитори ,рішення суду різні і один і той же виконавець?Дякую. Ще таке питання, якщо я йому вже подавала заяву про зняття 2 мін зарплати по першому ВП, тепер він відкриває друге, по другому кредиту, мені знову треба подавати заяву чи ні? Дякую
Лінивий у Вас виконавець, хоче щоб Ви за нього всю роботу зробили. Цікаво, гонораром від процентів по ВП поділиться?Доброго дня. Палігін прислав лист щоб я надала декларацію про доходи і майно, де його взяти? І чи потрібно йому це подавати?Дякую.
Так, все вірно. Програні суди з Фінпром маркет і ЄАПБ, місяців 3 назад ВП від Фінпром а пару днів назад від ЄАПБ, виконавець Палігін. Просто цікаво що при першому ВП нічого не потрібно було, заблокували рахунки і зразу лист на роботу про примусове стягнення, а тепер нада документи йому, це ******* якийсь.у вас два різні кредитори ,рішення суду різні і один і той же виконавець?
У меня один был, который обязывал меня явиться к нему
Поржал тогда знатно.Но то была нотариальная надпись и повыё я мог сполна![]()
Це яке цеМені в листі він написав що якщо не буду надавати документи то буде для мене законне покарання![]()
Ilona1508, бо в мене теж буде скоро друге рішення по кредит капітал
То думаю чи може бути таке що вони теж подадуть до того ж виконавця що і перше моє рішення ( в мене ще був суд з ЕАПБ)
І мені цікавоЦе яке це![]()
Ага, іще що я не можу перешкоджати їхній роботі, коли вони приїдуть до мене додомуЦе яке це![]()
Ми з ним домовлялися що я буду сама сплачувати, він сказав що так без проблем, а тут через пару днів на роботу лист. А тепер ще другий пришлють, бухгалтерія і так не довольна, що лишня робота, а тут ще добавиться
І мені цікаво
В ви одразу суму внеслиМи з ним домовлялися що я буду сама сплачувати, він сказав що так без проблем, а тут через пару днів на роботу лист. А тепер ще другий пришлють, бухгалтерія і так не довольна, що лишня робота, а тут ще добавиться
І мені цікаво
Ага, іще що я не можу перешкоджати їхній роботі, коли вони приїдуть до мене додомунаївні, підуть з тупором в спині якщо приїдуть. Ага, за 20 000 наче хтось приїде
Я думаю про доходи такХух, я подивилася в нього на сайті той документ, це мені ж можна і від руки написати? А про доходи в бухгалтерії брати?
Я зовсім не домовилися, думала потроху буду сплачувати, а він на роботу лист, і 20% від зарплати. Довго будуть чекати, адже зарплата в мене 1500-2000 в місяцьОтаке чат пише
В ви одразу суму внесли
Як з ним домовилися
Так, тільки заблокували я зразу їм заяву надіслалаЯ думаю про доходи так
В ви карту на 2 мінімалки розблоковували
Я зовсім не домовилися, думала потроху буду сплачувати, а він на роботу лист, і 20% від зарплати. Довго будуть чекати, адже зарплата в мене 1500-2000 в місяць
Так, тільки заблокували я зразу їм заяву надісл
Дивний у вас виконавецьЯ зовсім не домовилися, думала потроху буду сплачувати, а він на роботу лист, і 20% від зарплати. Довго будуть чекати, адже зарплата в мене 1500-2000 в місяць
Так, тільки заблокували я зразу їм заяву надіслала
Це добреДивний у вас виконавець
В мене "пушистік" можна сказати
Домовилася з ним що було добровільно платити
Ще трохи залишилося кожного місяця по 5 кидаю
То ж я надіюся що і іншому вп до нього попаду
атшльопа чи шо?Мені в листі він написав що якщо не буду надавати документи то буде для мене законне покарання![]()
Можливоатшльопа чи шо?