Виконавець не зніме арешт, поки не виплатить борги чоловіка

• Автор теми Автор теми Діанка33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 595

Діанка33

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
36
Бали
2625
Діанка33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ВІтаю! У моєї подруги склалася така ситуація.
ЇЙ за несплату штрафу виконавча служба наклала арешт на карту, куди приходять дитячі гроші.
Вона сьогодні їздила до виконавця особисто.
Заяву в неї не прийняли і сказали оплатити штраф.
І ще є один нюанс. Сказала виконавець, що поки моя подруга не оплатить ще й штрафи свого законного чоловіка, то ніхто їй карточку не розблокує і ніякий адвокат не допоможе.
Порадьте, що їй робити будь ласка.

ЇЙ за несплату штрафу виконавча служба наклала арешт на карту, куди приходять дитячі гроші.
І ще є один нюанс. Сказала виконавець, що поки моя подруга не оплатить ще й штрафи свого законного чоловіка, то ніхто їй карточку не розблокує і ніякий адвокат не допоможе.
А причому штрафи чоловіка до неї?
Там що великий штраф у неї?По якому відкрито провадження.

Заяву начальнику ВДВС

6000грн це її штраф. А чоловік при чому я не знаю, мені самій дивно
Ну до штрафів чоловіка,вона точно відношення немає.А от зі своїм треба розбиратись.Все ж таки проконсультуйтесь з профільним юристом,можливо щось підкажуть.Наприклад наші на форумі.

Ну до штрафів чоловіка,вона точно відношення немає.А от зі своїм треба розбиратись.Все ж таки проконсультуйтесь з профільним юристом,можливо щось підкажуть.Наприклад наші на форумі.
Дякую

В тому то і справа. Виконавця гнавшого таку чуйню треба по роті трохи....
"Вєршитєль судєб" доморощєний мля
Так я сама перший раз чую, щоб штрафи чоловіка оплачувала жінка

Так я сама перший раз чую, щоб штрафи чоловіка оплачувала жінка
Не було такого ніколи і не буде.
Це балабольство зі сторони виконавчої ( того персонажа що вам це розказував ) як мінімум.
А як максимум взагалі може пістюлєй знатних відгребсти... це і зловживання посадовою і примушення до виконання/невиконання.

Назад
Угорі