Виконавець не реагує на заяву.

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K

Ivanka

Форумчанин
Дописи
304
Реакції
127
Бали
2625
Ivanka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім Виконавець Лукеча О.В. арештував мені соціальну картку.Надіслала йому довідку з привату,що картка соціальна і заяву реакції нуль чекаю тиждень.Скажіть будь ласка ,що робити куди звертатися????

Доброго дня всім Виконавець Лукеча О.В. арештував мені соціальну картку.Надіслала йому довідку з привату,що картка соціальна і заяву реакції нуль чекаю тиждень.Скажіть будь ласка ,що робити куди звертатися????
Зателефонуйте до виконавця і запитайте чи він розблокує рахунок чи ні?

Там 15 дней по закону, а бывает и дотягивает до 30 дней.

Надо высылать---------Заяву--------Довідку з банку-------- Через Укрпошту (офіційно) з письмовим повідомленням про отримання.

Там 15 дней по закону, а бывает и дотягивает до 30 дней.

Надо высылать---------Заяву--------Довідку з банку-------- Через Укрпошту (офіційно) з письмовим повідомленням про отримання.
Я вислала рекомендованим листом через Укрпошту

Зателефонуйте до виконавця і запитайте чи він розблокує рахунок чи ні?

Так теж можно.

Запитайте що йому потрібно.

Бо деякі ще запитують Виписку по рахунку, що Мол туди приходять тільки соц.виплати.
Я вислала рекомендованим листом через Укрпошту

Нехай буде, може потім згодиться.

Збережіть.

Вкладення

Бажано було б потрапити на прийом , та щоб при Вас виконавець виконав , а ще краще одночасно ознайомитись з графком прийому керівника ДВС, та й до нього зайти по вирішенню цього питання

Бажано було б потрапити на прийом , та щоб при Вас виконавець виконав , а ще краще одночасно ознайомитись з графком прийому керівника ДВС, та й до нього зайти по вирішенню цього питання
Там приватний виконавець.

А я думаю что не снимет арест! Ему ваши справки до одного места! Есть идут на встречу исполнители есть нет!

Кошмарьте его каждый день во всех месенджерах. Я от своего только так могу добиться реакции. Причем со ссылками на Минюст, что пожалуетесь. Я своему пишу официально на почту, на вайбер, ну и контрольные звонки, пока не будет результата. Каждый день.

Кошмарьте его каждый день во всех месенджерах. Я от своего только так могу добиться реакции. Причем со ссылками на Минюст, что пожалуетесь. Я своему пишу официально на почту, на вайбер, ну и контрольные звонки, пока не будет результата. Каждый день.
І який у Вас результат?

Уже 100 раз говорили.
Нет никаких социальных, зарплатных или пенсионных счетов или карт.
Это обычный клиентский банковский счет, на который приходят выплаты по категориям.
Захочет исполнитель - разблочит, не захочет - в суд.

Телефонувала йому , запросив виписку по картці за 3 місяці,надіслала, після цього наступного дня в Дії з'явилися постанова про розблокування картки 10.12. Сьогодні 16.12 картка досі заблокована в банку кажуть ,що постанова не надійшла їм от такі справи

Телефонувала йому , запросив виписку по картці за 3 місяці,надіслала, після цього наступного дня в Дії з'явилися постанова про розблокування картки 10.12. Сьогодні 16.12 картка досі заблокована в банку кажуть ,що постанова не надійшла їм от такі справи
Який банк?

Назад
Угорі