Виконавець наклав арешт на повну заборгованість...

• Автор теми Автор теми Leonid89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Leonid89

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
16
Бали
2560
Leonid89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, допоможіть розібратись, - апеляційний суд присудив стягнути з мене заборгованість в розмірі 50 тисяч, але в додатковому рішенні зобов'язав іншу сторону оплатити мені 6000 за адвокатські послуги. Сьогодні виконавець відкрив провадження на ці 50000 + свої 10%,, але суму за адвокатські послуги з іншої сторони не відмінусували, поясніть будь ласка як бути в такому випадку ?

Доброго вечора, допоможіть розібратись, - апеляційний суд присудив стягнути з мене заборгованість в розмірі 50 тисяч, але в додатковому рішенні зобов'язав іншу сторону оплатити мені 6000 за адвокатські послуги. Сьогодні виконавець відкрив провадження на ці 50000 + свої 10%,, але суму за адвокатські послуги з іншої сторони не відмінусували, поясніть будь ласка як бути в такому випадку ?
Вам подавати на стягнення свою частину, взяти виконавчий лист в суді і писати заяву виконавцю.

Вам подавати на стягнення свою частину, взяти виконавчий лист в суді і писати заяву виконавцю.
Підкажіть будь ласка чи можна виконавчий лист взяти онлайн, чи через є-суд ? Апеляційний суд в іншому місті, і виконавець теж

Підкажіть будь ласка чи можна виконавчий лист взяти онлайн, чи через є-суд ? Апеляційний суд в іншому місті, і виконавець теж
заяву на направлення вам листа можна подати онлайн , а виконавчий лист повинен бути виключно в паперовому вигляді

Пишете лист -заяву на отримання вик листа. І Вам мають відправити поштою. Виконавцю того округу,де зареєстрований боржник,з якого потрібно стягнути на Вашу користь ,відправляєте заяву на відкриття виконавчого провадження,виконавчий лист і реквізити рахунку,відкритого на Ваше ім'я. Рекомендованим листом.

Это же по какому мфо /банку приняли такое гнилое решение? Судья -пидораss

Заявление пишите в районный суд 1й инстанции и я думаю приложить конверт с маркой будет не лишним, а то у них вечно конвертов нет

Заявление пишите в районный суд 1й инстанции и я думаю приложить конверт с маркой будет не лишним, а то у них вечно конвертов нет
Вчора зранку в ЕС зробив запит на видачу виконавчого документа.
В обід передзвонила дівчинка з канцелярії і сказала що оформляє рекомендованим і відправляє.
Я ще пояснив що знаходжусь в іншому місті а не за реєстрацією і найближчим часом не планую бути там.
Відповіла, що залежить від пошти... якщо віддадуть батькам ( прізвище і реєстрація однакова ) то добре,
якщо ні і лист повернеться, то вона мене набере і перенаправить лист куди мені потрібно з відповідною
заявою від мене в системі ЕС... я це до того, що як який суд працює. Не всі однаково. Десь поx, десь оперативно.

В обід передзвонила дівчинка з канцелярії і сказала що оформляє рекомендованим і відправляє.
Я ще пояснив що знаходжусь в іншому місті а не за реєстрацією і найближчим часом не планую бути там.
Відповіла, що залежить від пошти... якщо віддадуть батькам ( прізвище і реєстрація однакова ) то добре,
якщо ні і лист повернеться, то вона мене набере і перенаправить лист куди мені потрібно з відповідною
заявою від мене в системі ЕС... я це до того, що як який суд працює. Не всі однаково. Десь поx, десь оперативно.
Ух ты. Это сервис

Дд! А коли ви робили запит, в ЕС не було можливості одразу написати адресу, яку потрібно? Чи там лише можна за місцем реєстрації? І чи потрібно щось сплачувати за марки та конверт, щоб суд надіслав ВЛ поштою?

Дд! А коли ви робили запит, в ЕС не було можливості одразу написати адресу, яку потрібно?
Можно, провтикав)
І чи потрібно щось сплачувати за марки та конверт, щоб суд надіслав ВЛ поштою?
Ні не потрібно, вони самі все надішлють.

Назад
Угорі