Виконавець наклав арешт на кредитки Альфа банку.Що далі?

• Автор теми Автор теми Кралечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 729

Кралечка

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
87
Бали
878
Кралечка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечерочка всім.Зайшла сьогодні в особистий кабінет Альфа банку і не побачила своїх двох кредиток,які я сплачую вчасно.Хотіла внести платежі по ним,а їх немає.В чаті написали,що картки заблоковані і на них арешт і щоб я надалі платила по перерахунку.Вказали реквізити і пишуть,що будуть кошти розподіляти самі по картах.У мене питання:чи будуть зараховані ці кошти на картки і чи будуть вони стягуватись виконавцем?
Що робити,платити чи ні? Нічого не розумію.

Доброго вечерочка всім.Зайшла сьогодні в особистий кабінет Альфа банку і не побачила своїх двох кредиток,які я сплачую вчасно.Хотіла внести платежі по ним,а їх немає.В чаті написали,що картки заблоковані і на них арешт і щоб я надалі платила по перерахунку.Вказали реквізити і пишуть,що будуть кошти розподіляти самі по картах.У мене питання:чи будуть зараховані ці кошти на картки і чи будуть вони стягуватись виконавцем?
а хто заблокував, інн від мфо???
а платити мабуть все ж треба, але з карток можуть зняти навіть більше ліміту

а хто заблокував, інн від мфо???
а платити мабуть все ж треба, але з карток можуть зняти навіть більше ліміту
Так інн від мфо.Написала мадам в чаті Альфа залишки по картах.Які були,такі й залишились.Питаю її,чи будуть кошти зараховані,немає відповіді.

Так інн від мфо.Написала мадам в чаті Альфа залишки по картах.Які були,такі й залишились.Питаю її,чи будуть кошти зараховані,немає відповіді.
кошти то зарахуються, але потім їх зняти можуть, якось так

Кралечка, для начала проверьте себя в АСВП или в Дии, там есть вся информация. Ну и обращайтесь к юристу или адвокату.

Кошти зараховуватимуться,але після оплати обов'язково телефонуйте,щоб кошти розподілили.І краще через касу платити.

Я платила через термінал по ибану,гроші зараховуються на ту картку,ибан якої вводите,але,ті що внесені до 20 ідуть на тіло ,а проценти знімають з тих грошей,що вносяться до 25,так мені пояснили
Треба два раза на місяць платить,і там більша сума буде

Назад
Угорі