Виконавець Лужинецький Павло

• Автор теми Автор теми Ларисон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 613

Ларисон

Форумчанин
Дописи
129
Реакції
25
Бали
5125
Ларисон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Хто писав цьому виконавцю листа про зняття обмежень на дві мінімалки? Щось Вийшло у Вас. І взагалі чи реагують виконавці на ці листи.Дякую за відповіді.

І взагалі чи реагують виконавці на ці листи.Дякую за відповіді.
Що значить "чи реагують"?
В них іншого вибору немає, бо в інакшому разі це порушення закону.
Різні виконавці по різному ( терміни ) розблоковують рахунок визнаючи його видатковим.
Але всі як один змушені це зробити по вашій заяві.

Що значить "чи реагують"?
В них іншого вибору немає, бо в інакшому разі це порушення закону.
Різні виконавці по різному ( терміни ) розблоковують рахунок визнаючи його видатковим.
Але всі як один змушені це зробити по вашій заяві.
Дякую за відповідь. А як краще відправити заяву не підкажете?

Є у мене зупинене виконавче у цього виконавця. Я йому писала, дзвонила, на пошту писала- глухо))Сьогодні у вайбер написала і отримала ось таку відповідь
У єдиному реєстрі виконавців написано, що його діяльність зупинена)) спробую ще взавтра подзвонити
Screenshot_20240423-172921_Chrome.webp

Вкладення

• Screenshot_20240423-172407_Viber.webp
    Screenshot_20240423-172407_Viber.webp
    27.1 Кб · Перегляди: 50
Є у мене зупинене виконавче у цього виконавця. Я йому писала, дзвонила, на пошту писала- глухо))Сьогодні у вайбер написала і отримала ось таку відповідь
У єдиному реєстрі виконавців написано, що його діяльність зупинена)) спробую ще взавтра подзвонити
Screenshot_20240423-172921_Chrome.jpg
Напишіть, мені будь ласка, чи дозвонитесь. Дуже дякую за відповідь.

поки ще він вроді не уклав договір заміщення
хоча мав би

клименюк перед цим заміщував. можете йому спробувати набрати

Зараз Лужинецького заміщує Клименюк.
Я ще паралельно писала на пошту Лужинецькому, Клименюк сьогодні закрив моє виконавче згідно рішення суду ( напис нотаріуса в мене висів)

Останнє редагування:
Зараз Лужинецького заміщує Клименюк.
Я ще паралельно писала на пошту Лужинецькому, Клименюк сьогодні закрив моє виконавче згідно рішення суду ( напис нотаріуса в мене висів)
Дякую за відповідь. Тобто для розблокування двох мінімалок мені потрібно писати Клименюку?

Я не можу зрозуміти як дається дозвіл на користування суми двох мінімалок. Зараз на карті мінус. Написала заяву. Тепер після цього мінус має зникнути? Чи як? У мене просто це вперше ім'я не можу зрозуміти.

Назад
Угорі