Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що значить "чи реагують"?І взагалі чи реагують виконавці на ці листи.Дякую за відповіді.
Дякую за відповідь. А як краще відправити заяву не підкажете?Що значить "чи реагують"?
В них іншого вибору немає, бо в інакшому разі це порушення закону.
Різні виконавці по різному ( терміни ) розблоковують рахунок визнаючи його видатковим.
Але всі як один змушені це зробити по вашій заяві.
А Ви запитайте у виконавця. Так і відправите.Дякую за відповідь. А як краще відправити заяву не підкажете?
Я відправляв заяви підписані КЕПом на електронну адресу виконавців.Дякую за відповідь. А як краще відправити заяву не підкажете?
ДякуюА Ви запитайте у виконавця. Так і відправите.
Напишіть, мені будь ласка, чи дозвонитесь. Дуже дякую за відповідь.Є у мене зупинене виконавче у цього виконавця. Я йому писала, дзвонила, на пошту писала- глухо))Сьогодні у вайбер написала і отримала ось таку відповідь
У єдиному реєстрі виконавців написано, що його діяльність зупинена)) спробую ще взавтра подзвонити
![]()
Двох сидять з ним по одній адресі))
Буду взавтра йому наполегливо телефонувати))) з 10.00 до 13.00поки ще він вроді не уклав договір заміщення
хоча мав би
Доброго дня. Не дозвонилася я сьогодні)) багато часу не мала, набрала кілька разів- було зайнято.Напишіть, мені будь ласка, чи дозвонитесь. Дуже дякую за відповідь.
Дякую за відповідь. Тобто для розблокування двох мінімалок мені потрібно писати Клименюку?Зараз Лужинецького заміщує Клименюк.
Я ще паралельно писала на пошту Лужинецькому, Клименюк сьогодні закрив моє виконавче згідно рішення суду ( напис нотаріуса в мене висів)
Так. Але спробуйте йому подзвонити, можливо скаже як це зробити швидше.Дякую за відповідь. Тобто для розблокування двох мінімалок мені потрібно писати Клименюку?
Я не можу зрозуміти як дається дозвіл на користування суми двох мінімалок. Зараз на карті мінус. Написала заяву. Тепер після цього мінус має зникнути? Чи як? У мене просто це вперше ім'я не можу зрозуміти.
МЖМ якесь![]()