Виконавчий напис нотаріуса - статус ліцензії тимчасово призупинено

• Автор теми Автор теми VITALINA123456
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

VITALINA123456

Читач
Дописи
7
Реакції
1
Бали
1
VITALINA123456 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Дорогі форумчани та юристи!!! Підкажіть будь ласка чи можливо і законно відкривати ВП на основі напису нотаріуса, якщо ліцензія тимчасово призупинена?
Маю три виконавчих і по всіх трьох ліцензію у цих горе нотаріусів призупинена. Буду оскаржувати і тому це питааня дуже мене цікавить.
Буду дуже вдячна за відповідь.

Доброго дня!
Дорогі форумчани та юристи!!! Підкажіть будь ласка чи можливо і законно відкривати ВП на основі напису нотаріуса, якщо ліцензія тимчасово призупинена?
Маю три виконавчих і по всіх трьох ліцензію у цих горе нотаріусів призупинена. Буду оскаржувати і тому це питааня дуже мене цікавить.
Когда была сделана надпись? Именно надпись, а не открытие ИП

Дві 6 і 10 серпня, ще одна кінець липня. В дії пише, що те провадження, що в липні, на стягнення лист відправлено на мою минулу роботу, де я не працюю уже пів року. І один прийшов на теперішню роботу.
А от по напису зараз уточню.
30.04, 11.06, 15.07. Я так розумію, що на той момент ліцензія у них була дійсна. Як можна подивитись з я кого числа лізензії їм призупинили?
Трохи спочатку вас не зрозуміла.

Останнє редагування:
Дві 6 і 10 серпня, ще одна кінець липня. В дії пише, що те провадження, що в липні, на стягнення лист відправлено на мою минулу роботу, де я не працюю уже пів року. І один прийшов на теперішню роботу.

А от по напису зараз уточню.

30.04, 11.06, 15.07. Я так розумію, що на той момент ліцензія у них була дійсна. Як можна подивитись з я кого числа лізензії їм призупинили?
Трохи спочатку вас не зрозуміла.
Где Вы нашли, что лицензия приостановленна?

Доброго дня!
коли Вам кльопали напис у цих собацюр були ліцензії

Доброго дня!
Но она же зупинена уже после вынесеня ИНН им... И кстати, у нотариусов в нашей стране нет лицензии...

коли Вам кльопали напис у цих собацюр були ліцеКраще і слова

Но она же зупинена уже после вынесеня ИНН им... И кстати, у нотариусов в нашей стране нет лицензии...
А от це не факт, що після. Потрібно впевнитись.

Приветствую. Смотрите здесь информацию по отдельным нотариусам, если «ваших» нет, то можно сделать запрос в порядке ЗУ «О доступе к публичной информации» на сайте Як працює сайт
А мені прийшло пару днів назад то це що не законно бо щось я не дуже в цьому розбираюсь

А мені прийшло пару днів назад то це що не законно бо щось я не дуже в цьому розбираюсь
вам же пришли, документы об открытии исполнительного производства, а не исполнительная надпись?

Назад
Угорі