Виконавчий напис і Мілоан

• Автор теми Автор теми Rosaly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

Rosaly

Форумчанин
Дописи
194
Реакції
65
Бали
5125
Rosaly не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт. Кому вони ліпили ВН і перший суд ви виграли... Що робити далі? Ви продаєте в суд на них? Що їхні відсотки є незаконними і тд.. Хто з ними вже судився. Відгукніться
Подаєте, а не продаєте) вибачте

Привіт. Кому вони ліпили ВН і перший суд ви виграли... Що робити далі? Ви продаєте в суд на них? Що їхні відсотки є незаконними і тд.. Хто з ними вже судився. Відгукніться
А для чего вам подавать в суд, если вы снесли инн?

А для чего вам подавать в суд, если вы снесли инн?
Так каже мій адвокат... Що від тіла все одно не відвертітися, потрібно просто хоча б щоб списали всі відсотки. В минулому місяці з ЗП їм встигли відрахували 1500 грн вже

Так каже мій адвокат... Що від тіла все одно не відвертітися, потрібно просто хоча б щоб списали всі відсотки. В минулому місяці з ЗП їм встигли відрахували 1500 грн вже
странный он у вас))) почему обеспечение не подали?(((
касаемо тела, подаст мфо в суд, будете защищаться)) не подаст, да и черт с ними)))

А тіло яке?

странный он у вас))) почему обеспечение не подали?(((
касаемо тела, подаст мфо в суд, будете защищаться)) не подаст, да и черт с ними)))
ну обеспечение не панацея.
тем более тут всего 1500 удержали, видимо за 1 мес.
В Шевченковском суде не факт, что успели бы за это время обеспечение рассмотреть...

В Шевченковском суде не факт, что успели бы за это время обеспечение рассмотреть...
Офк не панацея))) но попробовать то можно было)) вместо просто ждать удержание))

Хай ваш адвокат покаже приклад судового рішення, який результат він для вас хоче отримати!?

А за сколько обычно его рассматривают ?

При подаче иска для сноса инн, исполнитель не является участником суда или он тоже будет что-то там отвечать ?
зависит от Вас. можете его привлечь третьою особою, що не заявляє самостійних вимог

Есть вероятность схлопотать встречный иск. Где они будут требовать. И эти дела уже печальны.

Назад
Угорі