Виконавчі провадження закриті, але рахунки все одно арештували

• Автор теми Автор теми LeilaLo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 811

LeilaLo

Форумчанин
Дописи
191
Реакції
24
Бали
2600
LeilaLo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, підкажіть якщо в дії є закриті провадження, але все одно через них заблокували моно, що робити?

Добрий вечір, підкажіть якщо в дії є закриті провадження, але все одно через них заблокували моно, що робити?
Якщо саме закриті, то направити копії постанов з асвп в монобанк. Поштою.
Адресу в гуглі дивіться. АТ універсал банк.

Зависит от того, как закрыто.
Если вернулт без исполнения, никто аресты не снимет
Там написано, що у боржника не виявлено майна та щось типу немає чого стягнути. Повернуто стягувачу.

Там написано, що у боржника не виявлено майна та щось типу немає чого стягнути. Повернуто стягувачу.
Ну ось і я про те.
В таких випадках арешт не знімається.
Треба або оплатити вп, або відсудитись.

Ну ось і я про те.
В таких випадках арешт не знімається.
Треба або оплатити вп, або відсудитись.
А їм треба також подавати таку саму заяву щоб розблокували на 13400 карту ? Допоможе таке ?
Сьогодні гроші зарахувалися на моно, а скористатися не можу, залишилася без копійки(

А їм треба також подавати таку саму заяву щоб розблокували на 13400 карту ? Допоможе таке ?
Сьогодні гроші зарахувалися на моно, а скористатися не можу, залишилася без копійки(
ні, не допоможе

Добрый день! У меня такая проблема с сенс-банк (альфа). Два ИП закрыто (полная выплата долга), одно из них еще год назад. И им нужно только постановление от исполнителя и все!!(( Никаких копий от меня и тд им не подходит. По моно таких проблем нет.

Добрый день! У меня такая проблема с сенс-банк (альфа). Два ИП закрыто (полная выплата долга), одно из них еще год назад. И им нужно только постановление от исполнителя и все!!(( Никаких копий от меня и тд им не подходит. По моно таких проблем нет.
пинайте исполнителя.
он должен был банкам сообщить о снятии арестов и закрытии ип

Суд визнав напис тим,що не підлягає виконанню.А виконавець не зупинив впровадження?Що робити?

Назад
Угорі