Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо саме закриті, то направити копії постанов з асвп в монобанк. Поштою.Добрий вечір, підкажіть якщо в дії є закриті провадження, але все одно через них заблокували моно, що робити?
Зависит от того, как закрыто.Якщо саме закриті, то направити копії постанов з асвп в монобанк. Поштою.
Адресу в гуглі дивіться. АТ універсал банк.
Там написано, що у боржника не виявлено майна та щось типу немає чого стягнути. Повернуто стягувачу.Зависит от того, как закрыто.
Если вернулт без исполнения, никто аресты не снимет
Ну ось і я про те.Там написано, що у боржника не виявлено майна та щось типу немає чого стягнути. Повернуто стягувачу.
А їм треба також подавати таку саму заяву щоб розблокували на 13400 карту ? Допоможе таке ?Ну ось і я про те.
В таких випадках арешт не знімається.
Треба або оплатити вп, або відсудитись.
ні, не допоможеА їм треба також подавати таку саму заяву щоб розблокували на 13400 карту ? Допоможе таке ?
Сьогодні гроші зарахувалися на моно, а скористатися не можу, залишилася без копійки(
Так вони всеодно прислали що арештували. Тільки Дорошкевич приватний діюча їй хочу направити зараз заяву.ні, не допоможе
Ні, я кажу, що у Дорошкевич не завершене, а відкрите діючеХочите, пишіть))
Якщо вп завершено, не буде вона виносити постанову.
Тоді пишіть. Вона розблоковуєНі, я кажу, що у Дорошкевич не завершене, а відкрите діюче
А скільки коштуватиме оце відсудитися? Там де закритіТоді пишіть. Вона розблоковує
Треба розуміти, що там у вас. Виконавчі написи, суди були чи що? Пишіть по контактах в підпису, все обговоримо.А скільки коштуватиме оце відсудитися? Там де закриті
пинайте исполнителя.Добрый день! У меня такая проблема с сенс-банк (альфа). Два ИП закрыто (полная выплата долга), одно из них еще год назад. И им нужно только постановление от исполнителя и все!!(( Никаких копий от меня и тд им не подходит. По моно таких проблем нет.
Написала вам в телеграмТреба розуміти, що там у вас. Виконавчі написи, суди були чи що? Пишіть по контактах в підпису, все обговоримо.
відповівНаписала вам в телеграм
А рішення набрало законної сили? Виконавець отримав рішення?Суд визнав напис тим,що не підлягає виконанню.А виконавець не зупинив впровадження?Що робити?