Виконавчі провадження. Скільки % можуть вираховувати із зарплати?

• Автор теми Автор теми Діанка33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 514

Діанка33

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
36
Бали
2625
Діанка33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка, бо забулася. У мене є 4 відкриті виконавчі провадження. Скільки % можуть вираховувати із зарплати на їх погашення?

Доброго дня! Я новенька тут в вас і постараюсь Вам пояснити ситуацію. Отже, маю виконавче провадження, за рішенням суду до сплати маю 26481. В липня місяця оплатила суму 2800 в дії відобразилось , в серпні скинула 3500 і сума в дії не відображається . Сьогодні заходжу в дію дивлюсь постанови є про стягнення з зп ( ок нехай буде , так може і краще, єдине не хотілось розмов лишніх, але то таке що люди скажуть ???) і в постанові пише сума без зняття останнього зарахування, яке було в серпні . Як це діяти? Може в суд на цього вумного виконавця . І якщо зп офіційна мінімальна то це з 6500 знімають -20 процентів так? Дякую всім велике

Доброго дня! Я новенька тут в вас і постараюсь Вам пояснити ситуацію. Отже, маю виконавче провадження, за рішенням суду до сплати маю 26481. В липня місяця оплатила суму 2800 в дії відобразилось , в серпні скинула 3500 і сума в дії не відображається . Сьогодні заходжу в дію дивлюсь постанови є про стягнення з зп ( ок нехай буде , так може і краще, єдине не хотілось розмов лишніх, але то таке що люди скажуть ???) і в постанові пише сума без зняття останнього зарахування, яке було в серпні . Як це діяти? Може в суд на цього вумного виконавця . І якщо зп офіційна мінімальна то це з 6500 знімають -20 процентів так? Дякую всім велике
Для начала спросите у исполнителя по поводу этой суммы, зашла ли она ему и так далее. Куда вы уже в суд разбежались сразу)
Да, будут снимать 20%.

tetjana1807, Будь ласка не дублюйте однакові пости в різних темах.

Назад
Угорі