Виконавчі провадження Авентус

• Автор теми Автор теми Настасия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 866

Настасия

Форумчанин
Дописи
2331
Реакції
770
Бали
5305
Настасия не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні дуже не приємно здивована ,на судовій владі багато позовів про визнання виконавчих написів такими,що не підлягають виконанню, який зробив авентус , виконавець Дорошкевич .Сумно ,що всі шараги переймають практику Монетки і всі до цієї Дорошкевич йдуть накладати арешти , стільки потерпілих від неї а результату 0. Невже ми залишемо це все ? якщо з форуму написати 50 скарг в мінюст на цю дорошкевич можливо щось вплине на неї?! як себе захищати? раніше кредит + продав еапб борги а тепер написи :cray: :eek:

Сьогодні дуже не приємно здивована ,на судовій владі багато позовів про визнання виконавчих написів такими,що не підлягають виконанню, який зробив авентус , виконавець Дорошкевич .Сумно ,що всі шараги переймають практику Монетки і всі до цієї Дорошкевич йдуть накладати арешти , стільки потерпілих від неї а результату 0. Невже ми залишемо це все ? якщо з форуму написати 50 скарг в мінюст на цю дорошкевич можливо щось вплине на неї?! як себе захищати? раніше кредит + продав еапб борги а тепер написи :cray: :eek:
мы пишем, и звоним, вот только пока без успешно(

А как вообще посмотреть это на судовой Владе?
Как написать?
Просто авентус украина?
Или кредит плюс?

А как вообще посмотреть это на судовой Владе?
Как написать?
Просто авентус украина?
Или кредит плюс?
1596023489732.webp

як авентус шукати,в мене не вийшло через реєстр виконавчих знайти тому тут подивилась
Пишет ничего не найдено
просто авентус
Пишет ничего не найдено
1596023584030.webp

цікаво через який термін подають на напис? в мене рік майже але передали еапб ,можливо радіти що продали?

1596023489732.png

як авентус шукати,в мене не вийшло через реєстр виконавчих знайти тому тут подивилась

просто авентус

1596023584030.png

цікаво через який термін подають на напис? в мене рік майже але передали еапб ,можливо радіти що продали?
У меня уже 10 месяцев просрочки.
Пять месяцев назад продали авентус украина.
Я жду уже каждый день ин.

Назад
Угорі