Виконавче провадження, заблокували рахунки, Остапенко Євген Михайлович

• Автор теми Автор теми І P
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

І P

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
2
Бали
8
І P не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Відкрито виконавче провадження 17.08.2021, заблокували рахунки, нотаріус Остапенко Євген Михайлович, виконавець Болкуневич Ігор Віталійович, що робити, примусове виконання, виконавчого листа,

Що буде якщо я ніяких дій не робитиму, майна ніякого немаю, єдиний дохід 860, виконавче провадження на суму 10531

Блокировка счётов, даже могут заблокировать тот, на который получаете соц.выплаты. Когда выйдете на работу, могут отчислять с зарплаты 20%, пока не погасится долг.
Вообще у вас есть 3 года, чтобы снести ИНН.

Блокировка счётов, даже могут заблокировать тот, на который получаете соц.выплаты. Когда выйдете на работу, могут отчислять с зарплаты 20%, пока не погасится долг.
Вообще у вас есть 3 года, чтобы снести ИНН.
Прийшов лист на адресу де зареєстрована

Прийшов лист на адресу де зареєстрована
Мне тоже подобное приходило. Однозначно буду подавать в суд, так как у меня хотят 20тыс и я тоже в декрете и это единственный доход

А зараз що робити?? Чекати суду? Чи що? Будуть з 860 просто 20% вираховувати...
Нет, суд состоится в том случае, если вы подадите иск на "снос" ИНН. А так да - буду высчитывать 20% из ваших доходов

А зараз що робити?? Чекати суду? Чи що? Будуть з 860 просто 20% вираховувати...
20% высчитывают с зарплаты, пенсии... Вам скорее заблокируют счёт и когда там соберётся нужная сумма переведут исполнителю

А зараз що робити?
Найти юриста/адвоката, который подготовит вам документы. На форуме есть проверенные юристы. Есть те, кто помогут вам вернуть деньги, потраченные на правовую помощь

Мне тоже подобное приходило. Однозначно буду подавать в суд, так как у меня хотят 20тыс и я тоже в декрете и это единственный доход
Мені вказали прибути до державного виконавця 27.08
Я неприбула(сама вдома з дитиною)
Чи може він мене повісткою викликати, чи відповідними органами викликати до себе

Мені вказали прибути до державного виконавця 27.08
Я неприбула(сама вдома з дитиною)
Чи може він мене повісткою викликати, чи відповідними органами викликати до себе
Нет. Это вам в перую очередь нужно, т.к.документы исполнитель может и не прислать. Документы нужны, чтобы юрист/адвокат подготовил документы для подачи в суд.

Назад
Угорі