Виконавче провадження. Якщо відкрити новий рахунок в банку - його не заблокують?

• Автор теми Автор теми TheyCallMeOnMyCellphone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 5K

TheyCallMeOnMyCellphone

Форумчанин
Дописи
250
Реакції
245
Бали
2725
TheyCallMeOnMyCellphone не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я маю заплатити 25646 грн за експертизи для суду. Виконавче провадження було відкрито в Жовтні, з того часу я заплатив 2646 грн. Вчора мені заблокували в приват банку рахунки, я подзвонив свому виконавцю і вислав йому заяву про те що я хочу, щоб мій головний рахунок був визначений як поточний рахунок для здійснення видаткових операцій.

Він щось мугикав, ніби я перший хто це йому сказав що таке є. Тобто як я розумію це все, це є моє право, щоб в мене як боржника був один рахунок з обмеженням на 13400 грн в місяць, я правильно шаблон заповнив і підписав електронним підписом.

Завтра буду йому дзвонити знову, бо відітєлі в них сьогодні коли я дзвонив не було світла в канторі. Просто якось це не дуже все втілює віру що він розблокує міг головний рахунок..

Це є закон про те що я як фізична особа маю право щоб мати один рахунок на здійснення видаткових операцій - Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України щодо особливостей взаємодії органів державної виконавчої служби та приватних виконавців при визначенні поточного рахунку фізичної особи - боржника у банку для здійснення видаткових операцій
Тобто я маю право вимагати щоб вони розблокували і тільки обмежили один рахунок, хіба ні? Якщо він завтра відмовить, то що робити дальше? В когось є досвід з таким?

Також - Якщо я відкрию собі новий рахунок в Пумб Банку, який не входить до банків які приєднанні до автоматичної системи блокування, то які шанси того що той рахунок проживе пару місяців? Цікаво б було почути досвід інших в цьому всьому.

Тобто як я розумію це все, це є моє право,
Так.
щоб в мене як боржника був один рахунок з обмеженням на 13400 грн в місяць, я правильно шаблон заповнив і підписав електронним підписом.
На 14200 вже.
З 1го січня МЗП складає 7100.

Так.

На 14200 вже.
З 1го січня МЗП складає 7100.

Добре, надіюся що він розблокує тоді. Дякую. От питання ще, виконавець може відмовити боржнику якщо арешт на кошти боржника накладено при виконанні ухвали суду про забезпечення позову
26ef50526a08c18bb47e52e3c19ed1f4.png

Що це означає? Бо в мене стягувач - Львівський районний суд, це не кредит.

Добре, надіюся що він розблокує тоді. Дякую. От питання ще, виконавець може відмовити боржнику якщо арешт на кошти боржника накладено при виконанні ухвали суду про забезпечення позову
26ef50526a08c18bb47e52e3c19ed1f4.png

Що це означає? Бо в мене стягувач - Львівський районний суд, це не кредит.
В мене стягувачем теж був суд. Через ВДВС.
Відправив заяву - миттєво розблочили.

В мене стягувачем теж був суд. Через ВДВС.
Відправив заяву - миттєво розблочили.

Подав заяву, сказали що розблокують, вже пройшло 5 днів а карта далі заблокована, як можна діяти?

Подав заяву, сказали що розблокують, вже пройшло 5 днів а карта далі заблокована, як можна діяти?
Карта може бути заблокована, тобто стояти замочок на ній
Але самі операції можна проводити. Поцікавтеся в спеціалістів банку чи випадково не доступні ще операції

Подивитись чи є відповідна постанова.
Або на АСВП або Дія.
Якщо є, то чекати.
Можливо виконавець відправив поштою.
Якщо в електронному режимі, звонити в банк і дізнаватись коли опрацюють.

Карта може бути заблокована, тобто стояти замочок на ній
Але самі операції можна проводити. Поцікавтеся в спеціалістів банку чи випадково не доступні ще операції

Та ні, в мене 8грн треба заплатити за газ і коли пробую перевести то не дає.

Або на АСВП або Дія.
Якщо є, то чекати.

В дії поки що немає нової постанови, просто сьогодні три рази двзонив виконавцю а він гад не брав трубки (Можливо вихідний)

Або на АСВП або Дія.
Якщо є, то чекати.

Розблокували карту на 14200 грн дякую за відповіді

Ще одне питання про цей ліміт, якщо я оплачую частково свій борг виконавчій службі, то ці платежі рахуються до цього ліміту?

Тобто якщо я закину виконавчій службі 3000грн, я вже зможу тільки використовувати 11200 того місяця чи на цей ліміт рахується тільки всі інші витрати з карти?

Ще одне питання про цей ліміт, якщо я оплачую частково свій борг виконавчій службі, то ці платежі рахуються до цього ліміту?

Тобто якщо я закину виконавчій службі 3000грн, я вже зможу тільки використовувати 11200 того місяця чи на цей ліміт рахується тільки всі інші витрати з карти?
Всі операції до 14200, не важливо куди Ви перераховуєте кошти

Мабуть зарахується таки в ліміт. 14200 рахує система і вона навряд розрізняє що це саме за платіж.
Але виконавець може знімати все що зверху. Тобто якщо на карту лягло припустим 20000, то виконавець
може списати 5800 в рахунок сплати по провадженню.

Мабуть зарахується таки в ліміт. 14200 рахує система і вона навряд розрізняє що це саме за платіж.
Але виконавець може знімати все що зверху. Тобто якщо на карту лягло припустим 20000, то виконавець
може списати 5800 в рахунок сплати по провадженню.
Добрий вечір! В який термін була розблокована карта, бо я чекаю теж 5 днів.. Постанови про розблокування роки не бачу..

Добрий вечір! В який термін була розблокована карта, бо я чекаю теж 5 днів.. Постанови про розблокування роки не бачу..
Різні банки по різному розблоковують.
Так само як кожен виконавець по своєму постанову надсилає банку.
Хтось в електронному вигляді, хтось оленями ("укрпошта").
В мене з моменту винесення постанови виконавцем за дві години монобанк розблокував рахунок.

14200 це на один рахунок чи можна і з іншої карти зняти таку суму,бо в мене дві активні?

В мене ощад, це піздец товаріщі)) Виконавець платіжні інструкції тільки на 3 банки надіслав, і ті одразу заблочили рахунки. Заробітна плата в ощаді, але рахунок поточний та заблокували, написав заяву виконавцю на 2 мінімальні постанову за 2 години виніс, але ощад сраний мені видає, поки не дойде постанова по пошті на цетральний офіс в київ та її не розглянуть в порядку черги, блд в порядку черги фіг розблокують. І тепер 10 к гривень просто ощад заблочив і не мені не дає, ні виконавцю. Одне лише тішить, що А банк якимсь чином не відлетів в арешт))

Рахунок заблоковано через арешт, на ньому є гроші. Що з ними буде далі-вони перерахуються на рахунок виконавця? Чи просто залишаться на рахунку до розблокування? Може, комусь питання видасться дивним, але я не розумію на даний момент що робити, а що не поспішати робити

Рахунок заблоковано через арешт, на ньому є гроші. Що з ними буде далі-вони перерахуються на рахунок виконавця? Чи просто залишаться на рахунку до розблокування? Може, комусь питання видасться дивним, але я не розумію на даний момент що робити, а що не поспішати робити
Найшвидше це відправити заяву на визначення цього рахунку видатковим. Збережете 14200
Спишуть як тільки виконавець дізнається про кошти на ньому і відправить в банк платіжну інструкцію.

Підкажіть будь ласка, чи є вирогідність домовитись з виконавцем на добровільну оплату і розбити її на платежі?

Назад
Угорі