Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Могут арестовать.Имею вп,кто что знает как они ведут себя в отношении автотранспорта. Были ли у кого проблемы
А могут и не арестоватьМогут арестовать.
Могут и не арестоватьА могут и не арестовать
Велика сума?Имею вп,кто что знает как они ведут себя в отношении автотранспорта. Были ли у кого проблемы
70Велика сума?
Якщо попадеться прискіпливий виконавець то може.
Машина для всего. Какие ещё варианты знаете?Якщо попадеться прискіпливий виконавець то може.
Якщо машина не для роботи, то може десь в друзів в гаражі деякий час потримати.
Переписати на людину якій довіряєте. Але тут інші ризики.Машина для всего. Какие ещё варианты знаете?
Ніяких. Питання часу коли винесе постанову про арешт. Це в його інструкціях і повноваженнях.Машина для всего. Какие ещё варианты знаете?
Арешт чи конфіскація?Ніяких. Питання часу коли винесе постанову про арешт. Це в його інструкціях і повноваженнях.
Тільки вирішувати з вп.
Конфіскація практично неможлива. Можуть спробувати реалізувати в рахунок боргу по вп і то це дуже хлопотно.Арешт чи конфіскація?
Дякую. Ще питання. Приватний виконавець має право подавати в розшук?Конфіскація практично неможлива. Можуть спробувати реалізувати в рахунок боргу по вп і то це дуже хлопотно.
Арешт. Можливо в розшук. Тоді мусора заберуть на штрафмайданчик.
Яка різниця в правах,держ та приватних виконавців?Конфіскація практично неможлива. Можуть спробувати реалізувати в рахунок боргу по вп і то це дуже хлопотно.
Так.Дякую. Ще питання. Приватний виконавець має право подавати в розшук?
Абсолютно ніякої. Просто приватні зазвичай більш ефективніші.Яка різниця в правах,держ та приватних виконавців?
Яка різниця в правах,держ та приватних виконавців?Конфіскація практично неможлива. Можуть спробувати реалізувати в рахунок боргу по вп і то це дуже хлопотно.
В мене просто ураган а не виконавець.Стріляє з обох рук.Так.
Абсолютно ніякої. Просто приватні зазвичай більш ефективніші.
Хоча до прикладу в мене один з приватних був лінтюх, який відкрив провадження і ніяких рухів не робив, а от державний "ісполняв" по повній програмі.
В мене жінка так мене за горло не брала як вонаТак.
Абсолютно ніякої. Просто приватні зазвичай більш ефективніші.
Хоча до прикладу в мене один з приватних був лінтюх, який відкрив провадження і ніяких рухів не робив, а от державний "ісполняв" по повній програмі.
В мене жінка так мене за горло не брала як вона