Виконавче провадження: Що буде якщо нічого не сплачувати і не зносити його?

• Автор теми Автор теми Nikaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 509

Nikaa

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
35
Бали
5090
Nikaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Отримала виконавче провадження на стягнення коштів. Таке питання. Що буде якщо нічого не сплачувати і не зносити його,просто буде висіти? На собі маю пів будинку (договір дарування) і земельну ділянку(яка записана на мене) чи можливо що вони зможуть відібрати в мене пів будинку чи земельну ділянку,якщо не вчиняти жодних дій по цьому виконавчому провадженні?

Доброго дня! Отримала виконавче провадження на стягнення коштів. Таке питання. Що буде якщо нічого не сплачувати і не зносити його,просто буде висіти? На собі маю пів будинку (договір дарування) і земельну ділянку(яка записана на мене) чи можливо що вони зможуть відібрати в мене пів будинку чи земельну ділянку,якщо не вчиняти жодних дій по цьому виконавчому провадженні?
про пай знаю прецендент коли продали з торгів

Останнє редагування:
Виконавче провадження відкрито на підставі виконавчого напису нотаріуса чи рішення суду?

Назад
Угорі