Виконавче провадження прийде в єСуд

• Автор теми Автор теми Вікторія456
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 265

Вікторія456

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
6
Бали
3
Вікторія456 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі,таке питання, пройшло 2 місяці як рішення набрало законної сили. Коли передадуть до виконавчої служби то прийде повідомлення до електронного суду, що рішення перейшло до виконавця? Чи відразу заблокують рахунки? Якщо прийде повідомлення до електронного суду, що виконавець забрав рішення суду, то через який час він відкриє виконавче провадження?
Кожен день як на пороховій бочці, переживаю що невчасно заблокують рахунки. В мене ПУМБ і читала, що його не відразу блокує.

У мене як було, коли рішення набрало законної сили - то в електронному суді через два місяці прийшло повідомлення, що стягувач бажає отримати виконавчий лист. І вже через неділю прийшов лист на роботу в бухгалтерію для стягнення 20% з зп. Рахунок не блокували, просто стягували 20% с зп кожен місяць.
Коли сеча в голову стукне, тоді стягувач і забере виконавчий лист.
Рахунок можуть і не блокувати якщо є офіційна зп, це як повезе. У мене не блокували. Все залежить від виконавця.

У мене як було, коли рішення набрало законної сили - то в електронному суді через два місяці прийшло повідомлення, що стягувач бажає отримати виконавчий лист. І вже через неділю прийшов лист на роботу в бухгалтерію для стягнення 20% з зп. Рахунок не блокували, просто стягували 20% с зп кожен місяць.
Коли сеча в голову стукне, тоді стягувач і забере виконавчий лист.
Рахунок можуть і не блокувати якщо є офіційна зп, це як повезе. У мене не блокували. Все залежить від виконавця.
Я б хотіла щоб встигнути з виконавцем щоб домовитись не відправляти листи на роботу, в добровільно вносити якусь суму

Це мабуть не можливо, на слова вірити ніхто не буде.
Просто переживаю щоб із-за цього не звільнили

Це мабуть не можливо, на слова вірити ніхто не буде.
В якщо стягують 20% то сума в дії де виконавче провадження зменшується? А інші кошти не списує? Зняли 20%, в іншими можно користуватися або зняти?

Зняли 20%, в іншими можно користуватися або зняти?
Коли буде виконавче провадження і Вам арештують рахунок - вам треба буде писати виконавцю ось цю заяву: Документ - Щоб отримати кошти з арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат, подаємо виконавцю заяву.

Назад
Угорі